Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

„Šiaulių“ krepšininkai šį vakarą priima Kauno „Žalgirį“ praėjus 48 valandoms po netikėtos pergalės prieš šalies čempionus „Betsafe–LKL“ čempionate.

„Žalgiris“ šį vakarą pradeda kovą Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyre – su „Šiauliais“ kovojama ketvirtfinalyje, atsakomosios rungtynės vyks vasarį.

„Neturime kažkokio pasikėlimo, – rungtynių rytą sakė „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika, kurio treniruojama komanda sekmadienį Kaune įveikė „Žalgirį“ 86:83. – Nėra ir didesnio procento laimėti, nes neseniai laimėjome.

Einame į rungtynes tarsi jos būtų eilinės, galbūt tik su geresne nuotaika – nesame nukabinę nosies.“

„Puikiai suprantu „Žalgirio“ situaciją, – prieš Citadele KMT ketvirtfinalio startą kalbėjo Sireika. – Čia yra taurės varžybos ir reikia patekti į kitą etapą. Jie atvažiuos susikoncentravę kaip Eurolygos rungtynėms. Jie bus pailsėję, su galbūt kitokiu požiūriu. O mes rengiamės rungtynėms be euforijos.“

Pirmosios Citadele KMT ketvirtfinalio rungtynės tarp „Šiaulių“ ir „Žalgirio“ šį vakarą nuo 19 val. bus tiesiogiai transliuojamos per LRT PLIUS.

„Žalgiris“ nuo ketvirtfinalio pradeda kovą šių metų Citadele KMT turnyre, „Šiauliai“ jau įveikė pirmus du etapus: pirmajame bendra 44 taškų persvara pranoko Palangos „Kuršius“, antrajame tik per pratęsimą bendra 7 taškų persvara nugalėjo Prienų „CBet“.

„Nei žaidėjai, nei aš negalvojame, kad dėl taurės formato šios rungtynės bus išskirtinės, – teigė „Šiaulių“ treneris. – Suprantu, dvejos rungtynės, skaičiuojamas skirtumas. Bet mums svarbu ne skirtumas, mums būtų miela laimėti savo žiūrovų akivaizdoje.

Galvoju, kad žaidėjų nuotaika gera ir reikia tuo pasinaudoti. Galbūt užteks to entuziazmo ir kovingumo nesugadinti nuotaikos, kad nebūtų sakoma, jog atsitiktinumas, kad Kaune laimėjome.“

Komentarai:
sarthlawku
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
+5
Atsakyti
turetu laimeti žali
Jeigu zalgeris zais pagal "zalgerio sistema" tai nebus jokiu netiketumu.
2020-01-21
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.