LeBron James

LeBron  James
LeBron  James
MIN: 34.78
PTS: 25.24 (53.63%)
REB: 7.59
AS: 10.95
ST: 1.27
BS: 0.49
TO: 3.8
GM: 41

Mačą stebėjo ir „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas, atradęs laiko prieš NBA Bostono „Celtics“ ir Los Andželo klubų rungtynes.

JAV vidurinių mokyklų krepšinyje nutikęs incidentas su NBA garsenybės LeBrono Jameso sūnumi papiktino Los Andželo „Lakers“ krepšininką.

Per JAV mokyklų rungtynes į LeBrono sūnų LeBroną Jamesą jaunesnįjį vienas iš sirgalių kažką metė, o daiktas atsitrenkė į 15-mečio nugarą.

Tai pastebėjęs teisėjas sustabdė rungtynes ir nedelsiant pasikvietė policijos pareigūną. Neaišku, ką žiūrovas metė į jaunuolį – ar maistą, ar šiukšlę.

Pasikvietus salėje buvusį policininką rungtynės buvo pratęstos.

„Rungtynėse to nemačiau ir negirdėjau. Sėdėjau kitoje aikštės pusėje, todėl tik pamačiau, kad teisėjas sustabdė rungtynes bei atėjo policininkas. Tol, kol pasirodė vaizdo įrašas, net nežinojau, kas įvyko. Apie tai sužinojau tik atvykęs į savo rungtynes.

Tai tiesiog nepagarba, o tai padarė taip pat mažas vaikas. Nežinau, kiek tam vaikui yra metų, nežinau, ar jis pats taip sugalvojo, ar pamatė kažką taip darantį namuose. Kad ir kaip būtų, tai yra nepagarbu“, – kalbėjo LeBronas.

Į tribūną nuėjęs pareigūnas prašė kitų žiūrovų padėti identifikuoti į LeBrono sūnų daiktą metusį žmogų, tačiau sulaukė mažai bendradarbiavimo. Jis negalėjo išsiaiškinti, kas taip pasielgė.

Vėliau teisėjas paprašė pareigūno stebėti šią tribūną, iš kurios skriejo daiktas. Daugiau jokių incidentų rungtynėse neįvyko.

„Jis yra ramus, geresnis nei jo mama ir tėtis, – apie savo sūnaus reakciją dėl incidento sakė LeBronas. – Jis yra puikus vaikas, o svarbiausia, kad jam patinka būti su komandos draugais, jis yra šaunus, pavyzdinis vaikas, žaidžia žaidimą, kuris jam patinka. Mano sūnus yra geras vyresnysis brolis mano sūnui ir dukrai. Bet tai, ką pamačiau šiandien, mane supykdė. Tai tiesiog nepagarbu.“

Šį sezoną Lebrono sūnus Bronny rungtyniauja „Sierra Canyon“ vidurinės mokyklos komandoje. Dėl LeBrono sūnaus mokyklos rungtynės sulaukia didžiulio susidomėjimo – arena nuolat yra pilnutėlė.

Komentarai:
hampgoha
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
+4
Atsakyti
R
Nepagarbu melynanosiui nagagrauziui zuralisrus tukinti , o cia tik gelytes .
2020-01-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV