Vilniaus „Rytas“ (2-1) išvyko į Prancūziją, kur trečiadienio vakarą kils į Europos taurės mūšį su „Monaco“ (1-2) ekipa.

Prieš skrydį į Monaką mintimis su žurnalistais besidalinęs vilniečių strategas Dainius Adomaitis atskleidė, jog išlieka abejonių, ar komandai galės padėti Pako Cruzas ir Martynas Echodas.

„Vykstame visi, bet ar galės rungtyniauti, spręsime prieš dvikovą. Pako (Cruzas) vakar treniravosi, bet nėra jo forma geriausia. Martynas (Echodas) bandė sportuoti, bet nebaigė treniruotės. Turime šiandien dieną ir rytojaus, žiūrėsime“, – kalbėjo Adomaitis.

Praėjusią savaitę „Rytas“ namuose Prancūzijos klubą įveikė 80:75. Prieš atsakomąjį mačą Adomaitis teigia, jog akcentai išliks panašūs.

„Nemanau, kad jų žaidimas pasikeis. Faktas, kad turime kontroliuoti, kiek galime, kad jų atakų skaičius būtų ne didesnis nei 65. Tada turėsime šansą, nes jų greitas puolimas sudaro 12-15 situacijų ir taip pat yra su atsitvėrimu po savuoju krepšiu“, – sakė sostinės klubo vairininkas.

„Rytui“ šios rungtynės turnyrinės lentelės prasme – ypatingos svarbos. Vis dėlto Adomaitis šio fakto nesureikšmino.

„Mums kiekvienos rungtynės svarbios, – tikino Adomaitis. – Jau eilę rungtynių žaidžiame mačus, kurie yra arba labai svarbūs, arba svarbiausi. Žaidėjai tai supranta ir su tuo susidoroja.“

Vilniečiai sekmadienį kovėsi su Kauno „Žalgiriu“, o Adomaitis pripažino, jog auklėtiniai po šios dvikovos jaučia nuovargį.

„Nuovargis po mačo Kaune yra. Normalu, nes žaidėme prieš komandą, kuri rungtyniauja su didžiuliu kontaktu. Tai yra gerai, nes „Monaco“ irgi žaidžia su didele agresija. Turėsime išvengti tokių atkarpų, kaip buvo praėjusią savaitę trečiajame kėlinyje, ar su „Žalgiriu“ – antrajame. Čia yra gera pamoka, kurią „Žalgiris“ pamokė“, – teigė Adomaitis.

Komentarai:
as
Pirmyn monako erzilai padarykite wilnos kumelė
2020-01-28
-1
Atsakyti
XXX
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-28
+1
Atsakyti
Antanas
nors ryto kariai nedaro gedos europoje. ne taip kaip visu ze.minama zalia k..va
2020-01-28
-1
Atsakyti
Stepan Babior
Dabar visi mylintis ryto komanda privaloma eiles tvarka tures ant savo bitkes issitatiuruoti gaidzio sparna, pagal naujas tendencijas. be islygu.
2020-01-28
+5
Atsakyti
nu puolimas be ju tikrai stringa. Maciau vakar Echoda Mindaugo Maximoj, tai nesuprasi ar tikrai slubcioja ar tiesiog jo eisena tokia :D
2020-01-28
-5
Atsakyti
Whyyy wahaaa!
Jaucia nuovargi po sekmadienio? Nu tai viskas pagal plana tada. Saras nedurnas, sutriuskinti buvo ramiai galima, bet buvo pasirinkintas protingesnis planas zaisti, prilaikant nedideli skirtuma ir taip totaliai nuvarginti priesininka, kuriam buvo sudaryta iliuzija kad gali netycia per fuksa laimeti. Dabar gales vilkti kojas Monace bei gaudyti Bosta ar Cole:D
2020-01-28
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.