Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta

Eurolygos jaunimo atrankos turnyre Kaune – pergalingas „Žalgirio“ (1-0) krepšininkų startas.

Fotogalerija

Arvydo Gronskio auklėtiniai A grupės mače 91:79 (27:29, 23:10, 20:18, 21:22) pranoko Saragosos „Casademont“ (0-1) komandą.

Pirmasis kėlinys buvo itin lygis, tačiau antrajame ketvirtyje kauniečiai stabtelėjo, o tuo netruko pasinaudoti svečiai. Josepas Cera bei Danielis Arjolis pataikė po tritaškį, Alvaro Martinezas realizavo baudas, o „Casademont“ laimėjo atkarpą 9:2 bei įgijo 7 taškų persvarą – 38:31.

Vis dėlto tuomet „Žalgiris“ atsakė savo įspūdingu spurtu. Martynas Tamulevičius realizavo dvitaškį, Radvilas Kneižys bei Mantas Rubštavičius smeigė po tritaškį, Dominykas Stenionis sumetė abi baudas, o šeimininkai kėlinį baigė laimėdami atkarpą 19:1 ir ilgąją pertrauką išėjo turėdami dviženklį pranašumą – 50:39.

Kauniečiai pergalę įtvirtino ketvirtajame kėlinyje. Paulius Murauskas, Kneižys bei Liutauras Lelevičius pataikė po dvitaškį ir „Žalgirio“ persvara išaugo iki 17 taškų (76:59), kurios pakako iki susitikimo pabaigos.

„Žalgirio“ gretose rezultatyviausiai žaidęs Rubštavičius pelnė 19 taškų (3/5 dvit., 3/4 trit., 4/4 baudos), perėmė 4 ir atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 6 pražangas bei nepaisant 4 klaidų, surinko 23 naudingumo balus.

Antrąsias rungtynes žalgiriečiai žais jau šiandien su Nantero 92 ekipa. Mačo pradžia – 19 val. 15 min.

„Žalgiris“: Mantas Rubštavičius 19 (3/5 dvit., 3/4 trit.), Paulius Murauskas 16 (5/8 dvit., 10 atk. kam., 24 naud. bal.), Matas Repšys 13 (5/10 dvit.), Dominykas Stenionis (0/4 trit., 8/8 baudos) ir Radvilas Kneižys (2/3 trit.) po 10, Martynas Tamulevičius 8 (11 atk. kam.), Titas Sargiūnas 7, Liutauras Lelevičius 6 (3/3 dvit.), Rokas Jocius 2.

„Casademont“: Alvaro Martinezas 24 (5/8 dvit., 11/14 baudos, 24 naud. bal.), Danielis Arjolis 14, Josepas Cera (3/8 dvit.) ir Aitoras Etxegurenas (5/10 dvit.) po 12.

Komentarai:
Realus
ziauriau del gronskio dziaugiuosi. isejo is tos supuvusios organizacijos, atejo i normalia.
2020-02-07
+9
Atsakyti
ekspertas
isijungiau pažiūrėt, kas ir kaip. pacioj pradzioj ziuriu - radvilas suolo gale sedi. kazkas tokie ten begioja, lipa medin. ok. žiūrim. nelabai siemet seku nkl, rkl - galvoju, gal trauma kokia rimta turejo, ar dar kas, neatsigaves gal. ziurim kaip eina zaidimas - PG pastatytas kazkoks nykštukas. hm. negi taip striuka visai mum? tada galvoju - kas jo teveliai, kad cia taip aiksteje. nes suprasti reikia - šiuolaikiniame krepšinyje su tokiu ugiu tu neturi paprasciausiai ką veikti. jau Lukas - turi minusu, bet jis bent jau aštrus, greitas, staigus - o ir mest gali, meta is pagavimo, meta is po uztvaros. bet dažnas pasakys - kūrėjas jis silpnas. pasirenka pražangų vaikis - keitimas, sušunka arvydėlis. kyla Tits. drąsiai eina kovon. ok galvoju, žiūrim kas čia bus. nieko gero nebuvo, ne į tema tritaškis, stoja mest baudos - irgi neuzakcentuotas pirmas metimas, nejaucia metimo. dar klaida padaro - po kurios is karto greiti 2 saragosos taškai. arvydėlis taimoutina. dar vasarą rašiau aną - kad jis neturi metimo, o jį vistiek grūda i ta aikstę, net brolis vyresnis uz ji ant daug talentingesnis, bet ir to karjera kol kas strugglina... ir opa - jau aiktšėje Radvilas žiūriu. opapa. pernai vasarą taip gyriau jį, talentingesnis PG uz visokius augustus, o cia še tau boba ir devintinės - tik 3ias rotacijos PG žalioje syyyyystiemoje. nu kraipau galvą jau su vienu kitu žilu plauku, stebiuosi. gal vaikis klaidą padarė, kad ten vyko... gal kauniukai sodina. nepritampa prie chėėbros. o gal cia ta jųjų systiema - nu nes gi ir čia jie diegia. tai kaip ir jokios improvizacijos, klusnūs derinukai, kamuolio minkymas. darai tik kas liepta. ateina mintis - bus regresavęs, smukdo čia jį... na ir žiūrim toliau. visai gerai iš karto įeina į žaidimą. gera kamuolio perdavimo kultūra, imeta tritaški. dar ir prasiveržia, 2 taškai. lošia ilga atkarpa. jau po to ir i SG pastumtas, nes reikia ir nykštukui paizaidinėti. o kaip gi. juk tokia syyystiema. tai finiše gaunasi - kad tik 3ias rotacijos PG išėjo su 19 naudingumo balų, ir lošė daug. tai man truputėli keista, kodel ugdomas PG, kuriam akivaizdziai šiuolaikiniame krepšinyje trūksta ūgio ar tas kitas, kuris neturi metimo ir padaro 4 klaidas per 10 minučių. ar čia kazkieno sūneliai? mum reikia PG. ir su tokia pasaulėžiūra lietuva jo dar neužsiaugins ilgai.
2020-02-07
-4
Atsakyti
XXX
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-02-07
-7
Atsakyti
big
duokit ir Tamulevičiui kamuolių, nes jis vaikis tik bėgioja, užtvaras stato, kas labai gerai, bet kartais kamuoliuko jam partneriai pagaili ...
2020-02-07
+4
Atsakyti
djgaffer
Pradžioje matyt jaudulys mūsiškius slėgė,tai reikėjo laiko įsibėgėti.Puolimas išsijudino ir pergalė užtikrintai atėjo.Gero jaunimo yra,tik keista,kad Jocių su Kojenetsu mažai išnaudojo.Du galingi C,bet nedaug gavo pasireikšt.Toks varžovas teko,kad mažiau su C žaist.Kitose gal daugiau laiko gaus.Su pergale.
2020-02-07
+8
Atsakyti
gg
DW zali visus i vieta ! Sekmes
2020-02-07
+10
Atsakyti
nilas
malaciai,super💪
2020-02-07
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris-2
Saragosos Casademont
49%
31/63
Metimai iš žaidimo
0%
0/0
40
Atkovoti kamuoliai
0
22
Rezultatyvūs perdavimai
0
14
Perimti kamuoliai
0
62%
24/39
Dvitaškiai
0%
0/0
7
Blokuoti metimai
0

Rungtynių žaidėjai

Mantas  Rubštavičius
19 PTS
6/9 FG
4/4 FT
Martynas  Tamulevičius
11 REB
5 DREB
6 OREB
Kauno Žalgiris-2
Keli žaidėjai
4 AS
Paulius  Murauskas
24 EFF
63% 2P%
0% 3P%