Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Praėjusią vasarą netikėtai apie karjeros pabaigą paskelbęs Darrenas Collisonas galvojo apie sugrįžimą į NBA, tačiau, panašu, jog persigalvojo.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog 32-ejų gynėjas nusprendė šį sezoną negrįžti į NBA ir informavo komandas, jog tai padaryti jam nėra tinkamas laikas.

Anksčiau buvo skelbta, jog labiausiai savo gretose Collisoną norėjo matyti Los Andželo klubai – „Clippers“ ir „Lakers“.

32-ejų atakų organizatorius 2019-ųjų vasarą nusprendė baigti karjerą, visu pajėgumu atsiduoti Jehovos liudytojų judėjimui bei padėti mažiau pasisekusiems žmonėms.

Praėjusį sezoną krepšininkas gynė Indianos „Pacers“ klubo garbę ir vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 11,3 taško ir atlikdavo po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Gynėjas karjeros NBA metu sužaidė 708 rungtynes, per kurias fiksavo 12,5 taško ir 5 rezultatyvių perdavimų vidurkius. 

2009 metų NBA naujokų biržoje jį tuometinė Naujojo Orleano „Hornets“ pasirinko 21-u šaukimu. Po pirmojo sezono į geriausių lygos naujokų penketuką patekęs Collisonas taip pat atstovavo Dalaso „Mavericks“, Los Andželo „Clippers“, Sakramento „Kings“ ir Indianos „Pacers“.

Komentarai:
...
Už metų kitų jau ir nebebus tinkamas laikas
2020-02-10
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.