Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas po pertraukos sugrįžta į „BasketNews.lt podkastą“ ir kalba apie įspūdžius iš NBA arenų, apie Lietuvos rinktinės pasirodymą pirmajame FIBA atrankų lange ir KMT šventę Klaipėdoje.

Temos:

  • apie įspūdžius iš NBA rungtynių ir „Visų žvaigždžių“ savaitgalio (6:27);
  • apie necenzūrinių žodžių primokytą „Pacers“ trenerio asistentą (16:08);
  • apie Europos čempionato atranką ir tai, kad nebėra silpnų komandų (27:15);
  • apie dvejopą įspūdį dėl Donato Motiejūno žaidimo (34:20);
  • apie rinktinės dvyliktuką vasarą (39:01);
  • apie įspūdžius KMT ir pagyras dėl Karolio ir Roko Grajausko komentavimo (49:45).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:

Komentarai:
kalbininkas
...serbiškai ar kroatiškai... Tiškevičiau, serbai ir kroatai kalba ta pačia kalba.
2020-02-26
-9
Atsakyti
Patarimas
dėl kavos kitam kartui. reikia imti "americano with extra shot (espresso)", + $1 ir tada normali jau būna 😉 o su maistu tai nebent kur švediškas stalas/viešbutyje arba kai taupai taip. viskas čia normaliai, gyvent galima 🙂
2020-02-26
-4
Atsakyti
djgaffer
Patiko,kad šiemet bnews nuvyko į Žvaigždžių dieną,daug reportažų parengė,istorijų negirdėtų paruošė.Dažniau tikrai galėtų taip dirbti,nes tikiu,kad daugumai patiko.
2020-02-26
+6
Atsakyti
x
Galbūt klystu, bet man tas Butkevičiaus gynybos ir talento aukštinimas atrodo prasilenkiantis su realybe. Puolime žmogus yra totalus 0, kas žaidžiant per centrus jau yra didžiulis minusas, kadangi varžovų gynybai lengviau susispausti, dvigubinti ir taip apsaugoti savo baudos aikštelę. Dėl asmeninės gynybos, prisimenu dar rungtynes su Prancūzais, kai mažiausiai 2 kartus (o veikiausiai ir daugiau) jo žmogus pro jį tiesiog praėjo 1 ant 1 kaip pro stovintį, be jokių užtvarų. Kad ir šiose rungtynėse su santykinai silpnais varžovais, jokių jo "elitinės" gynybos užuomazgų nepastebėjau. Taip, gal Eurocup lygiu jis ir yra geras, bet nereikia sapnuoti apie Dončičiaus uždengimus, o realiai sverti pliusus ir minusus. Primenu, jog EČ rinktinė tritaškius mėtė tragišku procentu, kai Giedraitis sėdėjo ant suolo, o kiti snaiperiai - Lietuvoje, pasiteisino tai?
2020-02-26
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.