Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Buvęs Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Jerome’as Randle’as tik prieš savaitę pasirašė sutartį su ACB lygos Fuenlabrados „Montakit“ komanda, pirmose rungtynėse patyrė itin sudėtingą traumą, bet vėliau iš klubo sulaukė siurprizo.

Po to, kai jam buvo nustatyta plyšusių kryžminių kelio raiščių trauma, komanda nusprendė užtikrinti Randle’o ateitį ir jam pasiūlė pratęsti kontraktą kitam sezonui.

Savo pirmoje dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ atakų organizatorius per 12 minučių pelnė 7 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Dėl traumos Randle’as šį sezoną neberungtyniaus. Jam bus atlikta operacija.

Fuenlabrados komandoje rungtyniauja ir lietuvis Egidijus Mockevičius.

178 cm ūgio įžaidėjas sezoną pradėjo Australijos lygos Adelaidės komandoje, kurioje vidutiniškai pelnė po 19,8 taško, atkovojo po 3,2 kamuolio ir atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Randle’as Kaune žaidė 2015-2016 metų sezone ir tapo LKL čempionu.

Randle'o trauma:

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki apsilankę - http://getmeets.com
2020-03-03
Atsakyti
Paulius
eina sau kaip baisu:( vaizdelis ne koks Randle stsigaus ir bis dar geresnis
2020-03-03
+3
Atsakyti
Es33
Gerai kai krepsinis europoj ne vien tik verslas
2020-03-03
+10
Atsakyti
gareape
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.