Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Turkijos krepšinio lyga liko vienintelė iš stipriausių nacionalinių pirmenybių dešimtuko Europoje, kuri dėl koronaviruso dar nėra sustabdžiusi savo veiklos.

Šį sezoną metamos baudos

79%
13,1
Pataiko: 13,1
Taiklumas: 79,3%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Nando De Colo

Toks lygos vadovų pasyvumas papiktino Stambulo „Fenerbahče“ veteraną Bobby Dixoną.

„Realiai, visos pasaulio lygos sustabdė savo čempionatus, bet Turkija leidžia toliau pirmenybėms vykti? Sveikata yra svarbiausias turtas, kurį turime! Elkitės teisingai! Rizika nėra to verta“, – atviravo 36-erių gynėjas.

Anksčiau tviteryje dėl šios situacijos nuostabą reiškė Stambulo „Galatasaray“ puolėjas Zachas Auguste'as.

„Nėra laikomasi jokių atsargumo priemonių. Tikėtis, jog mes žaisime savaitgalį per šią pandemiją, yra prašymas rizikuoti ne tik savo sveikata, bet ir mūsų šeimų“, – rašė amerikietis.

Turkijos aukščiausioje lygoje savaitgalį yra numtatyti aštuoni susitikimai.

Komentarai:
djgaffer
Nieks neleidžia atostogų?Pasiimk biliotenį ir gausi tas atostogas.Nebent tau nesvarbi tavo ir tavo šeimos sveikata.O Dixono bei kitų žaidėjų vietoje nežaisčiau ir viskas.Ką jie padarys už tai,į kalėjimą uždarys,kad stengiuosi save ir savo šeimą saugoti?Nu ne,to nebūtų.
2020-03-13
-1
Atsakyti
To Anonimas
niekas manes neleidzia nemokamu atostogu.
2020-03-13
-7
Atsakyti
Vergseliai
gerai tik neapsisikit. Kodel mano darbas nestabdomas? as per diena bendrauju su 1000ciu zmoniu, o ir keliaujant iki darbo traukiniais ir autobusai uzsikresti sansas labai realus
2020-03-13
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Bobby Dixon

Bobby  Dixon
Komanda: Turkijos rinktinė
Stambulo Fenerbahce
Pozicija: PG
Amžius: 36
Ūgis: 178 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: JAV