Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Ketvirtadienį Eurolygai paskelbus neribotam laikui stabdant savo pirmenybes, o penktadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdybai priėmus sprendimą nutraukti čempionatą, Kauno „Žalgiris“ nutarė leisti komandos žaidėjams ir treneriams neribotam laikui palikti komandą.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
19,7
Pataiko: 19,7
Taiklumas: 53,7%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Zach LeDay

Šis leidimas galios iki tol, kol paaiškės, kaip ir kada bus atnaujintas 2019–2020 m. Eurolygos čempionatas. Eurolygai pranešus apie tolimesnius sprendimus, apie juos bus informuoti ir „Žalgirio“ žaidėjai bei treneriai, kurie per kelias dienas turės sugrįžti į komandą.

Penktadienį Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu išplatino laišką, kuriame teigiama, jog turnyro kovos galės būti atnaujintos ne anksčiau nei balandžio 11 dieną.

„Žalgirio“ krepšininkai galės ir toliau individualiai treniruotis savo nuožiūra, o komandinės treniruotės nebus rengiamos.

Komentarai:
Tribūna
Apgailėtina Žalgirio Organizacija, pradžioje kalbėjo vienaip, kad ai čia panika, mums reikia žaisti nes fanus (ar tai lietuviškas žodis) mylime. Dabar kai pamatė, kad problemos išties rimtos ir jie tam turėjo įtakos, pradėjo kalbėti jau kitaip. Motiejūnas visiškas pinigų vergas, amoralus žmogus, kuris padarė įtaką, kad likusios miesto sporto šakos palengva sužlugtų, nes tiesiog siurbia miesto biudžetą, nusavina Arenos pajamas. Niekam tas Jūsų sportas neįdomus, kai Tauta pavojuje, ką Jūs nuveikėte milijonieriai paprastų žmonių atžvilgiu, pvz nors Arenos darbuotojų atžvilgiu. Menkysta Motiejūnas, su tuo nepraustaburniu, chamu Jasikevičiumi, kuris šaipėsi iš šio viruso, o dabar kur jo iškalba ir drąsa?
2020-03-14
+4
Atsakyti
Anonimas
na sudetinga situacija absoliuciai visiems. ne tik Zalgirieciams. jau ta 9\'pralaimejimu serija buvo labai bloga, o dabar sita nelemta pandemija isvis sugadino megavimuisi sportu ir aplamai gyvenimu, nes turesim gyventi budami suvarzyti
2020-03-13
-4
Atsakyti
djgaffer
Individualios treniruotės tai ne komandinės.Prarandi juk ryšį su žaidėjais,kai nėra bendrų treniruočių.Kitas dalykas,kas bus su legionu.Namo tai jie grįš,bet jei EL nuspręs tęsti čempionatą,tai neaišku,kaip jie pargrįš.Per tą laiką daug gali įvykti ir Trumpas uždraus iš Amerikos išvykti.Tokia sudėtinga padėtis.
2020-03-13
+1
Atsakyti
Antanas
Melynanosis chronius ta proga laks iki komos
2020-03-13
-17
Atsakyti
Idomu
išsiderins dabar visu žaidimas , o turkai arba išloš nes visada liko formoj žaisdami vietiniam čempionate arba stipriai nukentes jei virusas palies
2020-03-13
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.