Nuotr.: BasketNews.lt/M.Yorgos
Nuotr. BasketNews.lt/M.Yorgos

32-ejų Tyrese'as Rice'as sezono viduryje buvo užsiminęs, jog šis sezonas veikiausiai bus paskutinis jo karjeroje, tačiau negalvojo, kad jis gali baigtis anksčiau laiko.

Tyrese Rice

Tyrese  Rice
Komanda: Atėnų Panathinaikos
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 185 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Šiaurės Karolina, JAV

Siaučiantis koronavirusas sustabdė Europos krepšinio lygas ir atsirado nežinomybė dėl šio sezono ateities.

Atėnų „Panathinaikos“ garbę ginantis Rice'as tviteryje vylėsi, jog dar nesužaidė paskutinių savo karjeros rungtynių.

„Karjeros pabaiga dėl viruso... Reikia, kad krepšinio Dievas pasirūpintų šia situacija. Vis dėlto šeima – svarbiausia!“, – mintis reiškė Rice'as.

185 cm ūgio amerikietis Eurolygoje šį sezoną sužaidė 28 susitikimus ir vidutiniškai per 17 minučių rinko po 10 taškų bei 8,6 naudingumo balo.

Buvęs Vilniaus „Ryto“ įžaidėjas dar gruodžio mėnesį svarstė, jog tai gali būti paskutiniai jo karjeros metai.

„Turbūt dar galėčiau žaisti 2-3 metus, bet manau, kad šis sezonas man gali būti paskutinis. Pamatysime. Mano sūnus pradės lankyti vidurinę mokyklą. Jis bus Hjustone ir pažiūrėsime, ko norės jis.

Aš noriu su juo praleisti laiką ir jam duoti 100 proc. savo laiko ir dėmesio. Nenoriu išvykti žaisti. Vidurinė mokykla – svarbiausi vaikų metai“, – interviu „Boston Herald“ sakė Rice’as.

Dėl sustabdytų čempionatų iš Atėnų į JAV jau išvyko vyriausiasis „Pao“ treneris Rickas Pitino, o jam įkandin pasekė Jimmerio Fredette'o šeima.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tyrese Rice

Tyrese  Rice
Tyrese  Rice
MIN: 17.45
PTS: 9.96 (54.8%)
REB: 1.14
AS: 2.79
ST: 0.39
BS: 0.04
TO: 1.82
GM: 28