Nuotr.: Talino Kalev/Cramo FB
Nuotr. Talino Kalev/Cramo FB

Estijoje – pirmasis koronaviruso atvejis, kurį deklaravo krepšinio komanda. COVID-19 virusas nustatytas Talino „Kalev/Cramo“ ekipos žaidėjui, skelbiama klubo tinklalapyje.

Kol kas neįvardijama, kurio krepšininko koronaviruso testas buvo teigiamas.

Įdomu tai, kad dar ketvirtadienį lietuviškasis Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas su Mindaugu Kuzminsku ir Mantu Kalniečiu už uždarų durų Vieningosios lygos mače rungtyniavo prieš infekuotą „Kalev/Cramo“ komandą.

Pranešime teigiama, kad visi „Kalev/Cramo“ ir „Lokomotiv“ komandų nariai – krepšininkai, treneriai ir administracija – buvo informuoti apie esamą situaciją.

Dėl viruso užsiplieskimo komandos viduje klubo nariai dvi savaites praleis karantine. Kol kas nėra žinoma, kaip krepšininkas užsikrėtė COVID-19 virusu.

Komentarai:
vilnietis
Trenerio asistentas Indrek Reinbok uzsikrete virusu. Ne zaidejas.
2020-03-14
+1
Atsakyti
Aaa
trenerio asistentas
2020-03-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.