Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Koronavirusas jau lėmė, kad praktiškai visų Europos šalių krepšinio čempionatai yra sustabdyti arba nutraukti, o pastarąjį žingsnį žengti gali ir Ispanija.

Ispanijos pirmenybės šiuo metu yra sustabdytos, tačiau „Mundo Deportivo“ praneša, kad dalis komandų norėtų, jog čempionatas būtų nutrauktas.

Tokį norą lemia du faktoriai. Vienas iš jų yra tas, jog kol pirmenybės yra sustabdytos, klubai negali nutraukti sutarčių su savo žaidėjais. 

Jeigu čempionatas būtų nutrauktas nepaskelbus nugalėtojo, tai reikštų, kad turnyrinės lentelės uodegoje esančios Madrido „Estudiantes“ ir Fuenlabrados „Montakit“ išliktų aukščiausiajame divizione ir nenukristų į žemesnįjį.

Rytoj vyksiantis susitikimas gali turėti ir daugiau diskusijų. Jeigu būtų nuspręsta čempionatą baigti tokiu išsidėstymu, koks jis yra dabar, tai reikštų, kad čempionais taptų „Barcelona“ (19-4).

Vis tik tokią baigtį galėtų užprotestuoti Madrido „Real“ (18-5) klubas, turintis vos viena pergale mažiau.

Komentarai:
trauka
Tegu traukia
2020-03-16
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.