Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Toronto „Raptors“ puolėjas Chrisas Boucheris pažeidė komandos karantino sąlygas, o vėliau dėl šio veiksmo atsiprašė asmeninėje instagramo paskyroje.

Chris Boucher

Chris  Boucher
Komanda: Toronto Raptors
Kanados rinktinė
Pozicija: PF
Amžius: 27
Ūgis: 208 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Kanada

Kaip jis pats teigia, Boucheriui buvo atliktas COVID-19 viruso patikrinimas, tačiau „Raptors“ aukštaūgis, nesulaukęs tyrimo rezultatų, nusprendė apsipirkti maisto prekių parduotuvėje.

Nepaisant to, kad, kaip vėliau paaiškėjo, Boucherio tyrimo rezultatai buvo neigiami, krepšininkas galėjo sukelti pavojų aplinkiniams Toronto miesto gyventojams.

Dėl tokio neapgalvoto poelgio Boucheris kreipėsi į miesto bendruomenę, „Raptors“ organizaciją ir klubo fanus.

„Noriu atsiprašyti Toronto miesto žmonių, mūsų fanų ir „Raptors“ organizacijos. Nors mano COVID-19 testas buvo neigiamas, aš niekada neketinau kelti pavojaus mūsų bendruomenei. Pripažįstu savo klaidą ir nuo to laiko būnu griežtai laikausi karantino. Būkime saugūs, Toronte!“ – socialiniame tinkle rašė Boucheris.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Chris Boucher

Chris  Boucher
Chris  Boucher
MIN: 13.16
PTS: 6.33 (55.37%)
REB: 4.4
AS: 0.42
ST: 0.38
BS: 0.98
TO: 0.42
GM: 55