Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Kol dėl koronaviruso grėsmės yra sustabdytos ar nutrauktos beveik visų šalių profesionalios lygos, Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) savo sirgaliams pranešė gerų žinių.

Skelbiama, kad iki balandžio 22 dienos krepšinio gerbėjai NBA lygos tinklalapyje turės galimybę nemokamai stebėti visas šio sezono rungtynes.

Naudodamiesi įrankiu „League Pass“ stipriausios pasaulio lygos fanai turės prieigą prie 2019-2020 metų sezono rungtynių ir tikrosios NBA klasikos mačų bibliotekos bet kuriame išmaniajame įrenginyje.

Tam, kad gautų šią galimybę, lygos sirgalius turi prisijungti prie savo tinklalapio NBA.com” paskyros ir turinys iškart taps nemokamas.

NBA praėjusią savaitę sustabdė sezoną dėl pirmojo užfiksuoto koronaviruso atvejo, kuris pasireiškė prancūzui Rudy Gobertui. Po Jutos „Jazz“ krepšininko infekcijos lyga rungtynes atidėjo bent penkioms savaitėms.

Komentarai:
A. To anonimui (zurnalistui)
arba IR. praejus karantinui butu winwin situacija.
2020-03-19
+11
Atsakyti
A.
galetu treneriai gyvai per neta vesti seminarus. pvz. Saras _ zurnalistams, kad daugiau suprastu apie zaidima, derinius.
2020-03-18
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.