Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Graikijos krepšinio lygos klubai pirmadienį sutarė, jog nutraukia čempionatą, skelbia „eurohoops.net“.

Jonas Mačiulis

Jonas  Mačiulis
Komanda: Atėnų AEK
Lietuvos rinktinė
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 200 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Iš pradžių čempionatas buvo sustabdytas iki kovo 30-osios, bet per virtualią konferenciją klubai nusprendė pirmenybes galutinai nutraukti.

Tiesa, Graikijos krepšinio federacija ir generalinis sporto sekretorius dar turės tai oficialiai patvirtinti bei nuspręs, ar skelbti nugalėtojus. Taip pat bus svarstoma, ką daryti su žaidėjų kontraktais.

Pirmoje turnyrinės lentelės vietoje yra Atėnų „Panathinaikos“ (18-2), antroje – Jono Mačiulio atstovaujama Atėnų AEK (16-4).

Nuo pirmadienio Graikijoje įvestas griežtas karantinas ir namus leidžiama palikti tik su valstybės institucijų leidimu.

Komentarai:
Alio
alio Urbobai. jau dabar kitaop kalbėsi apie nutraukimą? tioj ir Ispaniją tą padarys. o mes kadangi tai padarėm dviem sab. ankščiau, tai žaidėjai galėjo vykti namo prieš visų sienų užsidarymus. eurolygai išvis aunku bus kažką testi kai tiek skirtingų šalių dalyvauja, o jie realiai ney nėra pagrindinis klubų finansinis šaltinia kaip Uefa futbole.
2020-03-24
-14
Atsakyti
Eeee
nelabai ka Olimpiakos ir prarado
2020-03-23
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jonas Mačiulis

Jonas  Mačiulis
Jonas  Mačiulis
MIN: 23.77
PTS: 9.31 (53.38%)
REB: 4.56
AS: 1.25
ST: 0.88
BS: 0.38
TO: 0.75
GM: 16