Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Prieš dvejus metus Pasvalio „Pieno žvaigždėse“ proveržio sezoną sužaidęs ukrainietis Viačeslavas Bobrovas užsikrėtė koronavirusu.

Vyacheslav Bobrov

Vyacheslav  Bobrov
Pozicija: PF
Amžius: 27
Ūgis: 203 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Doneckas, Ukraina

Pats krepšininkas spėja, kad galėjo užsikrėsti grįždamas iš Ispanijos į Ukrainą. Apie tai, kad susirgo, puolėjas atskleidė socialiniuose tinkluose.

„Grįžtant iš Ispanijos oro uoste buvo daug žmonių ir jie buvo be kaukių. Jie netinkamai elgėsi su kitų žmonių sveikata. Tikėjausi griežtesnio patikrinimo, bet mums tiesiog patikrino temperatūra ir leido palikti lėktuvą. Niekas netikrino, ar skrydžio metu žmonės gėrė karščiavimą mažinančias tabletes, ar kas nors blogai jautėsi“, – pasakojo krepšininkas.

Kaip rašo „sportarena.com“, Bobrovas yra pirmasis Ukrainos sportininkas, kuris užsikrėtė koronavirusu.

27-erių 203 cm ūgio atletas 2017-2018 metų sezone LKL vidutiniškai pelnė po 13 taškų, atkovojo po 5,9 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 15,9 naudingumo balo.

Šį sezoną Bobrovas žaidė Fuenlabrandos „Montakit“ komandoje, kurioje ACB lygoje vidutiniškai pelnė po 7,4 taško ir atkovojo po 3,2 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.