COVID-19 virusui sukausčius sporto pasaulį ir atvėrus skylę televizijos programose, ESPN ir ABC kanalai nusprendė atkelti Michaelo Jordano dokumentikos „Paskutinis šokis“ (angl. „The Last Dance“) premjerą.

„New York Post“ šaltinių teigimu, birželį planuotas 10-ies serijų ciklas startuos balandį. Numatyta data – balandžio 19-oji (sekmadienį).

Apie tai jau patvirtinta oficialiai, taip pat aišku, kad identišku laiku dokumentinio ciklo serijos bus rodomos ir „Netflix“ platformoje.

Pirmosios dvi serijos bus rodomos jau balandžio 20 d. Trečiasis ir ketvirtasis epizodai – balandžio 27 d., penktasis ir šeštasis – gegužės 4 d., septintasis ir aštuntasis – gegužės 11 d., o devintasis bei dešimtasis – gegužės 18 d. Visos naujos serijos bus pasiekiamos minėtomis dienomis nuo 10 val. Lietuvos laiku.

Žiniasklaidoje skelbiama, kad ESPN ir ABC tokio žingsnio ėmėsi sulaukusi partnerių, įskaitant „Netlix“, NBA, „Mandalay Sports Media“ ir patį Jordaną, raginimų paankstinti premjerą dėl programų tinklelyje po koronaviruso paralyžiaus atsivėrusio lango.

Dokumentikoje pagrindinis dėmesys – paskutiniam Jordano sezonui Čikagos „Bulls“ gretose, kai vienas geriausių visų laikų krepšininkų atsisveikino iškovodamas šeštąjį NBA čempiono titulą.

Komentarai:
pinokis
nu tai jega, dabar bereik netflixo
2020-04-01
+7
Atsakyti
D.
VAU! Su nekantrumu laukiam!
2020-03-31
-1
Atsakyti
abcdef
Galejo imest ne tik jo paskutini sezona Bulls, bet ir sugryzima i nba i wizards, kai jau niekas to nesitikejo, bei apie laika iki to gryzimo. Ten tikrai butu ka papasakot :) butinai paziuresiu
2020-03-31
+4
Atsakyti
MJ buvo yra ir bus Karalius.
Ant kiek turi būti geras krepšininkas kad tavęs priešininkai prašo batų po rungtynių :)
2020-03-31
Atsakyti
Anonimas
o serijos bus matomos ir europos netflix\'e?
2020-03-31
Atsakyti
op
pzsda sitas geras bus
2020-03-31
-2
Atsakyti
J
Vienas geriausiu😀😀😀 jis kol kas be konkurencijos geriausias visu laiku
2020-03-31
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.