Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

NBA naujokų biržai besiruošiantis LaMelo Ballas artimiausioje ateityje gali priimti dar vieną itin svarbų sprendimą.

LaMelo Ball

LaMelo  Ball
Pozicija: PG
Amžius: 18
Ūgis: 203 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Kaip praneša Australijos žiniasklaida, 18-metis Ballas rimtai svarsto tapti Ilavaros „Hawks“ savininku. Būtent šioje komandoje jis žaidė šį sezoną.

„LaMelo ir jo vadybininkas tikrai išreiškė norą. Dabar visi koncentruojasi ties kitais dalykais, tad nesu tikras ar šią akimirką susidomėjimas yra išlikęs, bet praeityje jis tikrai buvo“, – teigė Australijos lygos savininkas Larry Kestelmanas.

„Hawks“ ekipos ateitis šiuo metu yra pakibusi ore, mat iširo klubo savininkų grupė. Šiuo metu komandos valdymą yra perėmusi pati lyga.

Komentarai:
Prienai
Tai prienu kluba drasiai pasiimtu 😂
2020-04-02
+4
Atsakyti
djgaffer
Klubui tai čia išsigelbėjimas būtų.Pats LaMelo tikiu išmoko iš tėvuko ne vieną verslo pamoką.Tėvas gal ir nusišneka dažnai,tačiau verslą kurti bei pinigus daryti moka.Tai pasimokint buvo iš ko.
2020-04-02
-5
Atsakyti
pranas
tie Bolai durniu kompanija. pradiedant nuo tetusio
2020-04-02
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.