Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Viskonsine esančiuose namuose užsidaręs Giannis Antetokounmpo gamina valgyti, atlieka buities darbus, leidžia laiką su šeima ir individualiai treniruojasi, tačiau atlikdamas tik fizinius pratimus.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
118,7
Pelno taškų: 118,7
Taiklumas: 47,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 151
Blogiausias pasiekimas: 89
Daugiausia pelno: Giannis Antetokounmpo

Praėjusio sezono MVP su pavydu socialiniuose tinkluose žiūri, kaip NBA krepšininkai atlieka metimų serijas į savo aplinkoje turimus krepšius, kadangi pats tokios galimybės neturi.

„Neturiu galimybės pamėtyti, – sakė beveik 26 mln. JAV dolerių uždirbantis Giannis. – Daug NBA krepšininkų turi aikšteles namuose ar aplinkui, o aš tenkinuosi tik treniruotėmis – minu dviratį, bėgu ant bėgtakio, kilnoju svarmenis ir taip mėginu palaikyti formą, tik nežaidžiu krepšinio.“

Lygiai tokiomis pat karantino sąlygomis verčiasi ir kita Milvokio „Bucks“ superžvaigždė Khrisas Middletonas.

„Kai sporto salės buvo uždarytos, neturiu priėjimo prie krepšio, nebent nueinu pas kaimynus pamėtyti šalia namų, – kalbėjo jis. – Realiai be jokio krepšinio. Kaip ir Giannis sakė, bėgtakis, šokdynė, svoriai... Turiu kelis kamuolius, kuriais galiu driblinguoti namuose ar lauke, bet krepšio ne.“

Iki sezono sustabdymo „Bucks“ buvo geriausia NBA komanda, fiksuojanti pergalių ir pralaimėjimų santykį 53-12. Nepaisant to, jog ir toliau neaišku, kada ir jei apskritai prasitęs sezonas, klubo štabas palaiko ryšį su žaidėjais grupiniame susirašinėjime.

Vyriausiasis treneris Mike'as Budenholzeris ir generalinis direktorius Jonas Horstas stengiasi išlaikyti žaidėjus koncentruotus tobulėjimui kasdien, kiek leidžia situacija. Ją intensyviai sekasi ir fizinio rengimo treneris Troy Flanaganas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.