Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Aktyviai socialiniame tinkle „Twitter“ dalyvaujantis Jaredas Dudley nepraleido pro akis kandžios žinutės jo adresu. Pastarąjį sezoną po 7 minutes žaidžiančiam Los Andželo „Lakers“ klubo puolėjui užkliuvo Johno vardu pasivadinusio krepšinio gerbėjo išreiškimas.

Jared Dudley

Jared  Dudley
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 34
Ūgis: 201 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: San Diego, JAV

„Vis dar negaliu suvokti, kad Jaredas Dudley iš tikrų rungtyniauja NBA“, – rašė Johnas.

Tuomet 34-erių Dudley vyriškiui išdėstė savo argumentus.

„Kodėl? – reagavo „Lakers“ krepšininkas, pridėjęs juoko piktogramų. – Mane pakvietė pirmajame rate (22-u šaukimu) baigus koledžą, tapau elitiniu snaiperiu, o laiku bėgant vaidmuo pasikeitė į atsarginio žaidėjo, kuris rodydamas lyderystė tapo ateinančių jaunųjų žaidėjų mokytoju. 

Ne visi gali būti greiti ir atletiški, tad mano paaiškinimas tau turėtų pasakyti, kodėl aš vis dar čia.“ 

Dudley nusprendė užstoti buvęs jo komandos draugas lenkas Marcinas Gortatas.

„Būtent dėl to tu ir neturi nė menkiausio supratimo apie NBA! – į sirgaliaus žinutę apeliavo Gortatas. – Jaredas – vienas geriausių komandos draugų, kuriuos man yra tekę turėti. Labai protingas ir išsiskiriantis savo kūryba. Superinis žaidėjas komandai.“

2007 metais tuometinės Šarlotės „Bobcats“ pakviestas puolėjas per karjerą NBA taip pat yra atstovavęs Finikso „Suns“, Los Andželo „Clippers“, Milvokio „Bucks“, Vašingtono „Wizards“ ir Bruklino „Nets“.

Pastarąjį sezoną „Lakers“ gretose jis per 40 rungtynių rinko po 1,5 taško ir 1,1 kamuolio.

Komentarai:
jonceblemba
Cia jau mada gaunasi ta Dudley lazdavoti, bet man atrodo jis daugiau uz kitus gauna ne del savo zaidimo o del isvaizdos. Pilna tu zaideju kurie "nenusipelno" NBA buti, pilna tokiu kurie gauna nezmoniskus pinigus ir suola sildo. Dudley dar praeitas metais normaliai Nets lose.
2020-04-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.