Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Kritika Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui garsėjantis Enesas Kanteris pasidalino savo išgyvenimais pandemijos metu.

Enes Kanter

Enes  Kanter
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: PF, C
Amžius: 27
Ūgis: 211 cm
Svoris: 121 kg
Gimimo vieta: Ciurichas, Šveicarija

Bendraudamas su JAV žiniasklaida, aukštaūgis atskleidė, jog, dėl jam taikomų sankcijų Turkijoje, jis negali susisiekti su savo šeimos nariais.

„Mano šeima yra Turkijoje ir tikiuosi, kad jie yra sveiki ir saugūs, – vylėsi Kanteris. – Aš negaliu bendrauti su jais, nes bijau, kad dėl to mano sesė ar mama būtų apkaltintos kriminaline veikla. Tai skamba beprotiškai, bet būtent tai mes patiriame pastaruosius penkerius metus.“

27-erių centras nepraleido progos sukritikuoti Turkijos valdžios, kuri, anot jo, netinkamai elgiasi pandemijos metu.

„Nėra abejonių, kad Turkijos valdžia šia pandemija pasinaudos ir pateiks save kaip didžiausia išgelbėtoja. Net ir per karantiną valdžia neparodė jokio gailesčio kaliniams, kurie atlieka bausmes perpildytuose kalėjimuose, nors tai yra puiki terpė virusui plėstis. Šis pavyzdys – geriausia valdžios neapykantos ir negailestingumo iliustracija“, – teigė Bostono „Celtics“ centras.

Dėl konflikto su Turkijos valdžia, Kanteris 2017-aisiais metais neteko Turkijos pilietybės ir yra persekiojamas, todėl nebekelia kojos už JAV ribų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Enes Kanter

Enes  Kanter
Enes  Kanter
MIN: 17.46
PTS: 8.16 (59.75%)
REB: 7.73
AS: 0.96
ST: 0.43
BS: 0.75
TO: 1.02
GM: 51