Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Čikagos „Bulls“ legenda Scottie Pippenas viešėjo „Thuzio Live & Unfiltered“ tinklalaidėje, kurioje atskleidė, kad buvo atleistas iš savo klubo.

„Jūs esate „Bulls“ ambasadorius, tiesa?“ – į Pippeną kreipėsi laidos vedėjas.

„Buvau. Šiemet mane atleido. Nenorėjau, kad tai išlįstų į viešumą, bet nebesu įdarbintas „Bulls“ klube“, – atsakė buvęs krepšininkas.

Interviu buvo įrašytas dar prieš NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes, tačiau viešajai auditorijai ši tinklalaidė buvo pasiekiama tik nuo vakar, tad nėra abejonių, kad šį sprendimą priimė ne Artūras Karnišovas, o senieji „Bulls“ vadovai.

Tiesa, „Bulls“ klubo svetainėje Pippenas kartu su Toni Kukočiumi ir Horacijumi Grantu yra priskirti kaip specialūs patarėjai klubo prezidentui. Į darbuotojų sąrašą jau įtrauktas yra ir Karnišovas.

Vis tik, panašu, kad pats Pippenas dėl tokio išsiskyrimo pernelyg neliūdėjo.

„Tikriausiai tai yra gerai, ne? Man patinka asocijuoti save su pergalėmis“, – apie atleidimą sakė Pippenas.

Buvusi „Bulls“ žvaigždė taip pat aptarė savo išsakytus komentarus „The Jump“ laidoje, kuomet teigė, jog Čikagos ekipos starto penketo nariai neatitinka NBA lygio.

„Aš tai pasakiau. Galvoju, kad talento prasme, galbūt, Zachas LaVine‘as jį atitinka, tačiau žvelgiant apskritai, manau, kad „Bulls“ yra žemiau (talento) ribos, kurios reikia būti NBA.

Taip, jie turi kelis jaunus žaidėjus, kurie gali iškilti. Nenoriu jų nurašyti, bet manau, kad jeigu „Bulls“ nori varžytis kiekvieną naktį, jie turi pasikviesti daugiau talento, kelis laisvuosius agentus“, – teigė Pippenas.

Pippenas taip pat pažėrė kritikos Lauri Markkanenui. Suomis šį sezoną vidutiniškai rinko po 14,7 taško ir 6,3 atkovoto kamuolio, o iš toli atakavo 34 proc. tikslumu. Visi šie skaičiai – blogiausi Markkaneno karjeroje.

„Esu girdėjęs, kad visa tai dėl prasto trenerio, bet aš visada mėgstu besti pirštu į žaidėją. Jis nedirbo pakankamai prieš sezoną, todėl nematome jo darbo vaisių“, – užbaigė Pippenas.

Komentarai:
brr
ar klystu, su finansais jam buvo labai nekas? tadu suprantama , kad loja ant kitu, saves nematydamas
2020-04-16
-4
Atsakyti
Anonimas
"Noriu save sieti su pergalėmis", o tai ką veikė buliuose visą tą laiką, kai komanda jau n metų rodo prastus rezultatus.. :D Tik kai jau išmeta, tada prasideda tokie pareiškimai, tai reikėjo ankščiau pačiam išeiti, juk matė, kad komanda dugne :D
2020-04-16
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.