Nuotr.: ITAR-TASS – Scanpix
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Puikų sezoną Permės „Parma“ klube sužaidęs Adas Juškevičius ir toliau gins šios komandos garbę.

„Parma“ oficialiai patvirtino, kad su lietuviu pasirašytas naujas dvejų metų kontraktas, kuris galios iki 2021-2022 m. sezono pabaigos. Tokios paties trukmės sutartis buvo sudaryta ir Mareku Mayeriu.

Juškevičius šį sezoną VTB Vieningoje lygoje per 18 sužaistų rungtynių vidutiniškai rinko po 14,5 taško, 5,1 rezultatyvaus perdavimo, 1,9 atkovoto kamuolio ir 14,9 naudingumo balo.

„Labai džiaugiamės, kad Adas ir Mereks toliau gins mūsų klubo spalvas. Praėjusį sezoną jie parodė, kad gali būti tikrais klubo lyderiais. 

Dėl koronaviruso situacija krepšinio pasaulyje nėra lengva ir mes taip pat galvojame, kaip suktis iš šios padėties. Esame labai dėkingi Adui, Marekui ir Borisui Savovičui, kurie sutiko susimažinti atlyginimus už 2019-2020 m. sezoną“, – pranešime spaudai sakė „Parma“ direktorius Aleksandras Bašminovas.

„Parma“ ekipa visai neseniai patvirtino, kad sutartis buvo pratęsta ir su vyriausiuoju treneriu Kaziu Maksvyčiu.

Komentarai:
Anonimas
prastas pasirinkimas, aisku gal jis ten gerai jauciasi budamas lyderiu, treneris tautietis, bet gi jo lygis yra solidaus eurocup zaidejo, net ir eurolygoj zemesnese komandose drasiai galetu zaist, dabar iki 33 metu nezais jokiam tarptautiniam turnyre, o ir alga kaip raso cia turejo susimazinti, blogai padare isvaziaves i rusija, dabar per sita krize permeje liks dar ilgai
2020-04-16
+5
Atsakyti
Cercas
aukso puodas. Adas turi treneri kuris pasitiki ir moka isnaudoti stiprias puses. su gerom komandom. gaus pinigu. minusasdel neiskovoru titulu.bet si zalgiriu lkl laimejo, uzteks
2020-04-16
+6
Atsakyti
djgaffer
Greit apsiprato Adas Parmoje,pinigų taip pat nemažai turėtų gauti,nes rusai jų turi ir mėgsta paišlaidauti.Pasiekė savo piką,yra vienas lyderių,gali būti ramus dėl savo ateities.Visai neblogai.
2020-04-16
-4
Atsakyti
Uostamiestis
Vis geriau nei raudonoje parodijoje kur pries kelis metu zaide..
2020-04-16
Atsakyti
Jomangas
žingsnis atgal
2020-04-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.