Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas trečią kartą susėdo prie gyvos biržos stalo ir šį kartą geriausias savo komandas formavo iš 2014 ir 2019 m. pasaulio čempionato žaidėjų.

Biržos principai:

  • Tikslas – suburti geriausią realią komandą, kuri žaistų šiais laikais.
  • Galima rinktis daugiausia 3 JAV rinktinės krepšininkus.
  • Reikia pasirinkti bent po 1 visų žemynų krepšininką.
  • Žaidėjai vertinami ne pagal tai, kaip atrodytų dabar ar koks buvo jų pikas, o kaip atrodė konkretų sezoną.
  • Po biržos galima vieną žaidėją pakeisti likusiu laisvu krepšininku ir vieną iškeisti tarpusavyje.
  • Po biržos kviesime balsuoti skaitytojus ir ekspertus, kurie įvertins, kieno komanda geriausia.

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:

Komentarai:
Bnews Fanas
Kai neziuri ir po draftu isijungi komandas. Visada atrodo, kad J.Lekšas turi pirmus trys pick\'us, o tada renkasi like. Kolkas man visus trys darftus Lekšo komandos visa galva geresnes buvo. Karolis puikus soumenas ir puikus vedejas, bet kas liecia krepsini, supratima apie ji ir zinias. Tai atsilieka nuo kolegu, bet zinoma be jo podcastas prarastu zavesi. Labai idomus turinys laukiam daugiau laidu ;)
2020-04-17
+20
Atsakyti
lol
Faktas, kad čempe rotacija gali būt ir 7-8 žmonės. Irving/Harden, nuo suolo ateina Kemba, kuris dar ir ginasi plius Satoransky, kur gali centruot praktiškai preiš bet kurį, bet anas gautu žaist iki 10min. Gynėju linijoj viskas aišku, kas stipriausi. Priekinėj linijoj gal puolime Karolis ir pasiautėtu, bet visada varžovai turėtu ką atakuot, negalėtu praktiškai susidėt 5tuko, kur visi keistusi, atvirkščiai Miklovo komandą, su labai gera gynybą galėtu paleist pora penketuku. Nu bet CMON, 2 NBA MVP, dar lekšo vietoj į startą dėčiau vietoj Gasolio Batuma, Giannis centru. Karolis gal ir sumestu su Gasoliu ir Jokiciu daug, bet gautų tai dar daugiau, kiekvienas praktiškai netaiklus metimas virstu greitais taškais :D PVZ jei žaistu serija, tai Lekšo 4:0 Karolio, o va Miklovo, gal ir paimtu kelias, Bet jei žaistu Karolis vs Miklovas, tai irgi manau, kad Karolis laimėtu dėl savo kai kurių Match UP. PS, Curry būtų tikrai PG, o Mills Sg. Bet aš Mills ant suolo, o De Colo į startą.
2020-04-17
+4
Atsakyti
As
padarykit is LKL birza, be zalgirio ryto
2020-04-16
+1
Atsakyti
Divos
kai neturit ka veikti su savo tomis birzomis, koks tikslas
2020-04-16
-1
Atsakyti
Alio
ce manau nera ka diskutuoti...lekso komanda dviem galvom geresne
2020-04-16
+18
Atsakyti
pizza
lekso komanda laimetu ir pasaulio cempionata ir nba net nera ka lyginti su kitomis
2020-04-16
-1
Atsakyti
ulialia
Beja tie kurie labai akcentuoja gynyba, PG - SG pozicijose as dideliu gynybos specialistu nematau ir kitose komandose, jau nekalbant apie visokius Teodosicius. O ta jungianti grandis Tiskeviciaus komandoje yra Jokic. Aisku simpatiskiausiai tokioje vietoje atrodo Ingles.
2020-04-16
+6
Atsakyti
ulialia
Beja, PG pozicijoj man silpniausia Miklovo komanda. PF ir C pozicijoje silpniausia Lekso. Na apsiginti pries Tiskeviciaus komanda beveik nerealu, tad belieka zaidimas nesvarbu kiek jus imesit - mes imesim daugiau, tik zinoma treneris tikrai ne tokio zaidimo atstovas.
2020-04-16
+2
Atsakyti
...
DeMarcus Cousins (Sacramento Kings); Stephen Curry (Golden State Warriors); Anthony Davis (New Orleans Pelicans); DeMar DeRozan (Toronto Raptors); Andre Drummond (Detroit Pistons); Kenneth Faried (Denver Nuggets); Rudy Gay (Sacramento Kings); James Harden (Houston Rockets); Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers); Mason Plumlee (Brooklyn Nets); Derrick Rose (Chicago Bulls); and Klay Thompson (Golden State Warriors). Tiskevicius campazzo pasieme vietoj d.rose, tas pats cousins tuo metu uz faried daug geriau vare, pastoviai stebisi kdl nelaimi :D
2020-04-16
+9
Atsakyti
Keista
Afrikoje geru zaideju tikrai ne per daugiausiai, o Timberwolves starto zaidejo Josh Okogie niekas nepasieme, man labai keista, tikrai ispudingas zaidejas
2020-04-16
+2
Atsakyti
Anonimas
Reikejo reikalavimo, kad bent vienas lietuvis privalo buti.
2020-04-16
+15
Atsakyti
djgaffer
Lekšas puikią komandą šį kartą surinko,pasistengė kaip reikiant.Nežinau Tiškevičiaus amžiaus,bet kartais matosi,kad dar jam trūksta patirties.Svarbu jam vardai,žaidėjų silpnybių nemato.
2020-04-16
+2
Atsakyti
Tiškevičius tai kliedi žmogelis
2020-04-16
+2
Atsakyti
Joo.
Nu blemba, ne Karoliui komandas komplektuoti. Jis toks kaip krepšinio mėgėjas, bet nesidomintis per daug. Matosi, kad su Šeškum draugelis geras, kur nėra gynybos, o geriausias krepšinio elementas tai tritaškis:D Gražias pavardes renka, tačiau gynyba tai visiškai kiaura. Kažkaip atrodo, kad turėtų mokytis iš klaidų, bet matyt toks jo stilius, nėra ko čia peikti:D Mano balsas šį kartą už Lekšą, antras Jonas, trečias Karolis.
2020-04-16
-3
Atsakyti
007
3. Tiškevičius. Žaidėjų kratinys, silpniausia komanda gynyboje. Nematau žmogaus kuris sujungtu aukštus ir žemus žmones ir klijuotų žaidimą. 2. Miklovas. Simpatiška komanda, išreikštas starto penketas, aiškus žaidimo planas su skirtingo plano žaidėjais. Kiek silpnesnis ir trumpesnis atsarginių suolas. 1. Lekšas. Taip pat simpatiška komanda, su aiškiu žaidimo planu. Lyginant su Miklovu, Lekšo vedantys žaidėjai gerokai pajėgesni puolime, suolelis taip pat pajėgesnis. Puikus trenerio pasirinkimas.
2020-04-16
+2
Atsakyti
Joooo
Dar nebalsavau, bet sprendziant ka Leksas surinko, tai cia vieni vartai bus.
2020-04-16
-2
Atsakyti
Zenia
kur durantas?
2020-04-16
Atsakyti
Klausimas
Ne logiškiau būtų pradžioj ne USA rinktinės žaidėjus susirinkt, o iš likusių geriausius. Kadangi limitas tik trys žaidėjai - vistiek jie būtų išrinkti pakankamai greitai ir net paskutiniais trimis šaukimais galima būtų gauti tas pačias NBA žvaigždes.
2020-04-16
-3
Atsakyti
Ss
Nu Karolio komandos gynyba tai tragiska kiaurai eitu visi
2020-04-16
-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.