Čikagos „Bulls“ administracijoje naują gyvenimo etapą pradedantis Artūras Karnišovas Denveryje bus prisimenamas geriausiais žodžiais. Savo darbo filosofija betarpišku bendravimu su žaidėjais grindžiantis lietuvis sulaukė „Nuggets“ talento Vlatko Čančaro padėkos.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
10,9
Pataiko: 10,9
Taiklumas: 35,8%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Jamal Murray

2017-ais metais 49 šaukimu pakviestas 23-ejų slovėnas savo tinklaraštyje pasidalijo darbo su Karnišovu patirtimi bei persikėlimu už Atlanto.

„Visų pirma, norėčiau padėkoti Artūrui, kuris buvo puikus mano mokytojas nuo pat pirmosios dienos tapus „Nuggets“ dalimi, – dėstė Čančaras. – Neabejotinai, aš žinojau Artūrą, kadangi jis žaidė Europoje. Karnišovas – vienas geriausių, jeigu ne geriausias, europietis, niekada nežaidęs NBA. Jis žaidė didinguose Europos klubuose ir buvo tikra krepšinio ikona Senajame žemyne. Atsižvelgiant į tai, Artūras mane dar labiau sužavėjo tuo, kaip priėmė mane.

Po naujokų biržos Čančaras dar liko žaisti Europoje, o tais pačiais 2017-ais kartu su Slovėnijos rinktine tapo Senojo žemyno čempionu. „Nuggets“ šį talentą pasikvietė šį sezoną, per kurį NBA sužaidė 14 rungtynių, aikštėje praleido po 3 minutes, įmetė po 1,2 taško ir atkovojo po 0,7 kamuolio.

„Artūras – nuostabus vyras, padėjęs man viskuo. Toks jo dėkingumas leido man jaustis šeimos dalimi. Vos tik atvykau į Denverį, Karnišovas nuolatos bendravo su manimi ir dalijo patarimus. Turint omeny pokyčius, įvykusius per pastaruosius metus, toks Artūro užnugaris leido išlikti pozityviam. Jeigu tik kildavo keblumų, Karnišovas visuomet rasdavo būdų, kaip išspręsti juos. Ilgėsiuosi jo, bet tuo pačiu esu laimingas dėl jo. Linkiu kuo didžiausios sėkmės“, – rašė Čančaras.

Komentarai:
Jonas
Is kur sitas isdygo?
2020-04-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.