Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Stambulo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Željko Obradovičius pakomentavo jį supančius gandus bei pats paneigė bet kokias naujienas apie pratęstą sutartį.

Buvo skelbiama, kad tituluotasis treneris sukirto rankomis dėl naujos sutarties su Turkijos komanda, tačiau savo žinutėje serbas tokias naujienas įvardijo melagingomis.

„Esu „Fenerbahče“ treneris iki 2020-ųjų birželio ir šioje situacijoje viską darau geriausiems „Fenerbahče“ interesams. Kalbant apie kontrakto pratęsimą, nekalbėjau su niekuo iš „Fenerbahče“ klubo ir niekuo iš kitų komandų. Man niekas jokių pasiūlymų neteikė.

Norėčiau pabrėžti savo principą: niekada nesikalbu su kitu klubu, jeigu turiu sutartį su dabartine komanda. Visa informacija, kuri buvo išplatinta yra neteisinga. Galų gale, kad visiems būtų aišku, mano prioritetas yra likti su „Fenerbahče“ ir tai – žinutė, kuria noriu pasidalinti su komandos fanais“, – teigė Obradovičius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.