Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Darius Maskoliūnas veikiausiai liks Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio poste 2021 metais, kuomet įvyks Tokijo olimpinės žaidynės.

Apie tai užsiminė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

„Juk treniruoti komandą turi geriausi treneriai. Tai ir su Dariumi tokia pati situacija, kad teoriškai, manau,  nelabai ką jis dar ir galėjo padaryti, vos vieną langą turėjo, negalėjo net ir pabandyti papulti į žaidynes, tai viskas nusikelia metams. Logiškai taip ir turėtų nusikelti“, – „tv3.lt“ žurnalistui Vytautui Ramanauskui sakė Špokas.

Maskoliūnas su LKF buvo susitaręs dėl darbo iki šią vasarą turėjusių įvykti olimpinių žaidynių pabaigos.

Maskoliūnas jau debiutavo rinktinės vyriausiojo trenerio poste Europos čempionato atrankoje. Tuomet nacionalinė komanda iškovojo vieną pergalę ir patyrę vieną nesėkmę.

Komentarai:
Arnoldas
Švarcu neveltui vadino maskoliūną, gavo pravardę, nes pūtėsi kažkuo nebūdamas niekuo. Vis statė, sato savo kaulų rėmą, iš anksto kaip prieš belgus jau "daug geresnis" kol buvo gėdingai sutriuškitas.
2020-04-30
+4
Atsakyti
mod123
Nera skirtumo kas treniruos, Maskoliunas, Adomaitis, Kemzura Ar Maksvytis, bet is sitos kartos rinktines nelabai cempionais tapsi, keli pencininkai kurie tikrai buvo geri savo laiku, dvi savim per daug pasitikincios NBA superstars, na dar Grigonis, Lukutis, Ule, Butke, dar Bendzius, ir dar Jokubaicio reikia palaukt sitas pramuš tikiuosi, o kitiems jauniems maziau NBA2k reiktu zaist, o daugiau i krepsi metyt laisvalaikiu.
2020-04-30
-1
Atsakyti
Anonimas
Aciu Dievui nes jau maniau kad raudonos parodijos fizruka sugrazins..
2020-04-29
+13
Atsakyti
na kol niekas nelosia tai gali buti treneriu. Bet tik kai prades judeti link oficialiu varzybu iskart reikes keisti sita lopini
2020-04-29
-6
Atsakyti
djgaffer
Geriausi ir turi treniruoti,bet už Maskoliūną manau Maksvytis geresnis.Kita vertus,Maskoliūnas tikrai nespėjo savo sistemos įvesti per tas dvi rungtynes,tai jam reikia daugiau šansų suteikti.
2020-04-29
+4
Atsakyti
uz zalgiri
juokinga LKF, vel daro eksperimentus su visiskai nepatyrusiu treneriu.ar kas prisieme atsakomybe uz tai kad fizrukas abu cempionatus patyre fiasko? ji nueme ir viskas, o patys kurie skyre ji toliau sedi ir rankas kilnoja. ar taip sufailine veikejai turi teise toliau eksperimentuot? juk krepsinis per ju valdyma nusirito iki neregetu zemumu
2020-04-29
+3
Atsakyti
Sensacija kas galėjo pagalvoti
2020-04-29
-5
Atsakyti
Jaska
apie kokius du netus kalbama tai kad jis tik menesi rinktine treniravo.
2020-04-29
-3
Atsakyti
dfgaffer
Dviprasmiškos nuotaikos. Taip Maskoliūnas velniškai gabus ir perspektyvus treneris bet tai ateityje o ne dabar. Būkime sąžiningi prieš patys savę per du metus rinktinėje jis nieko neįrodė.
2020-04-29
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.