Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Penktadienį NBA komisaras Adamas Silveris ir NBA žaidėjų asociacijos vykdančioji direktorė Michele Roberts nuotoliniu būdu pasikalbės su visais lygos krepšininkais, skelbia ESPN.

Skambučio metu Silverio ir Roberts pokalbis su žaidėjais bus lyg atviras forumas, kuriame bus galima spręsti problemas ir užduoti klausimus.

Būtent nuo penktadienio NBA leido komandoms pradėti treniruotes, kurios bus vykdomos pagal valdžios sveikatos ir apsaugos nurodymus.

Bent trys komandos penktadienį atnaujins treniruotes. ESPN žiniomis, tai tikrai padarys Portlando „Trail Blazers“, Denverio „Nuggets“ ir Klivlando „Cavaliers“. Kelios kitos komandos ketina treniruotes pradėti nuo kitos savaitės.

Hjustono „Rockets“ taip pat ketino treniruotis nuo penktadienio, bet galiausiai ši pozicija buvo pakeista įsiklausius į krepšininkų ir komandos personalo nuomones bei Teksaso gubernatoriaus Grego Abbotto nurodymo nepradėti treniruočių nuo gegužės 18-osios.

Kitos komandos neskuba pradėti treniruočių. Krepšininkams leista savarankiškai pasirinkti, ar jie nori kartu treniruotis.

Vyriausieji komandų treneriai dalyvauti pratybose negalės.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.