Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Antrasis Lietuvos krepšinio lygos čempionų titulas Thomasui Walkupui įsimins kur kas mažiau nei pirmasis.

Nutraukus LKL sezoną, buvo nuspręsta Kauno „Žalgiriui“ skirti čempionų titulą, nors nė nebuvo baigtas reguliarusis sezonas.

„Tai buvo mažiausiai džiaugsmo teikiantis čempionų titulas, kokį esu laimėjęs, – feisbuko tiesioginėje transliacijoje su „SFA Athletics“, kurioje žaidė NCAA, kalbėjo Walkupas. – Taurės turnyrą laimėjome lengvai, 15-20 taškų persvara, todėl manau, kad dėl to lyga mus paskelbė čempionais jau po 24 rungtynių. Jie tiesiog viešai paskelbė, kad „Žalgiris“ tampa čempionu. Dėl to džiaugsmo nebuvo.“

Antrąjį sezoną Kaune žaidęs amerikietis mano, kad klubo lietuviai yra didžiosios žvaigždės, o legionieriai – tik pagalbininkai.

„Mūsų klubas Lietuvoje yra stipriausias. Komandos lietuviai yra tarsi roko žvaigždės, o mes, užsieniečiai, esame lyg nustumti į pašonę. Žurnalistai yra lietuviai, todėl akivaizdu, kad jie nori interviu atlikti lietuviškai“, – sakė Walkupas.

Walkupas šį sezoną LKL vidutiniškai per 16,5 min. minutės pelnydavo po 7,1 taško, atkovodavo po 3,2 ir perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 11,9 naudingumo balo.

Eurolygoje gynėjas fiksavo 9,6 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir 12,7 naudingumo balo statistiką.

Komentarai:
Natūralu vietiniams žaidėjams yra padidintas dėmesys ir tai yra tiek lietuvoje tiek serbijoje ar ispanijoje. 2020 anglų kalba jau senai nėra užsienio kalba visi ja moka ir jei filadelfijus Mačiulis nemoka tai TIKRAI nevisi tokie
2020-05-08
+1
Atsakyti
Antanas
Jo snukis trau.muotas
2020-05-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

82%
15,8
Pataiko: 15,8
Taiklumas: 82,4%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Zach LeDay