Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Su Malcolmu Delaney atsisveikinusi „Barcelonos“ komanda ieškodama pamainos svarsto Nicko Calatheso kandidatūrą, pranešė Ispanijos žiniasklaida.

Nick Calathes

Nick  Calathes
Nick  Calathes
MIN: 32.19
PTS: 13.32 (45.85%)
REB: 4.93
AS: 9.07
ST: 1.11
BS: 0.11
TO: 3.29
GM: 28

Anot „Mundo Deportivo“, katalonų vadovybė nusitaikė į graiką, kuris dėl COVID-19 viruso suduoto finansinio smūgio ruošiasi palikti Atėnų „Panathinaikos“.

Pagal dar nenutrauktą sutartį Graikijos grandas savo lyderiui žadėjo 2,1 mln. eurų atlyginimą, bet jau tapo aišku, jog nebus pajėgus tiek mokėti.

Ispanai prideda, kad tokio uždarbio pasiūlyti negalės ir „Barca“, kuriai irgi teks veržtis diržus dėl krepšinį sukausčiusios pandemijos.

Pasklidus pranešimams apie Calatheso ir „Panathinaikos“ skyrybas, į 31-erių įžaidėją ėmė taikytis eilė Eurolygos klubų, tarp kurių minimi Sankt Peterburgo „Zenit“, Maskvos CSKA, Madrido „Real“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir aršioji Atėnų ekipos priešininkė Pirėjo „Olympiakos“.

Aštuonerius metus su pertraukomis „Panathinaikos“ ekipai atidavęs Calathes šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniavo po 32 minutes, įmetė po 13,3 taško, atliko po 9,1 rezultatyvaus perdavimo, sugriebė po 4,9 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei fiksavo po 17,7 naudingumo balo.

Komentarai:
Jarkes
šaras irgi pas Barsukus keliaus!!!
2020-05-15
+9
Atsakyti
Anonimas
už tai calathes niekur pataikyt nesugeba.. neskaitant rungtynių prieš žalgirį
2020-05-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.