Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Buvęs NBA krepšininkas Channingas Frye mano, kad šių dienų krepšinyje žaidėjai nenorėtų kartu rungtyniauti su tokiu Michaelu Jordanu, koks jis buvo Čikagos „Bulls“ laikais.

Channing Frye

Channing  Frye
Pozicija: C
Amžius: 36
Ūgis: 211 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: White Plains, JAV

Be to, 36-erių 213 cm ūgio amerikietis pridėjo, kad Jordanas turėtų prisitaikyti prie šiuolaikinio krepšinio.

„Jordanas turėjo tik vieną darbą – tiesiog pelnyti taškus. Ir jis tai darė stulbinamai. Bet nemanau, kad šių dienų krepšinyje tai padėtų laimėti. Vyrukai nenorėtų su juos žaisti. Teisingai?

Manau, kad jis turėtų prisitaikyti. Žmonės sako, kad jis turėtų 50 taškų vidurkį. Ne, neturėtų. Dabar visi prieš jį dvigubintų gynybą“, – kalbėjo Frye.

Frye 2016 metais su Klivlando „Cavaliers“ tapo NBA čempionu. Jis per savo karjerą vidutiniškai pelnė po 8,8 taško ir atkovojo po 4,5 kamuolio.

Komentarai:
T
garantija kad su karaliene niekas nenori zaist taip pat.jie tik neturi kitos iseities
2020-05-16
-2
Atsakyti
kasioguru
yra ten tokiu visokiu Frye, Perkins ar Hollins, kurie ateje i laidas priskaldo taip, kad nesuprasi, ar jiem tikrai galvoj truksta, ar jiem kazkas uz tai pamoka. matai anuomet nieks nedvigubindavo MJ. :D :D :D. kad zaist nenoretu, tai gal. va toks Frye galvotu, kad gali imest kaip MJ ir negaves kamuolio vaidintu uzsisikusi, kai anuomet Bulls zaidejai aiskiai suprato, kad visi jie yra role playeriai ir norint laimet reikia tiesiog gerai atlikt savo role, o ne galvot apie savo statsus.
2020-05-16
+6
Atsakyti
?
Frye vis dar teberuko matyt.... siais laikais gynybos nebera, bek ir mesk krepsinis nieks jokiu dvigubu gynybu nebetaiko
2020-05-16
-2
Atsakyti
Antanas
Girdėjau kad po rungtyniu jis serdavo komandos draugams ant dan.cio
2020-05-16
-5
Atsakyti
Kllg
o, tai viskas ko reikėjo MJ sustabdyti, buvo dvigubint? keista, kaip to nepagalvojo niekas, wow. jeigu MJ dabar būtų lygoje, tai buvę komandos draugai ant jo labai stumtų twitteryje ir jis būtų mažiau mėgstamas nei buvo. toks ir skirtumas.
2020-05-16
-5
Atsakyti
Jordan
Jordan gindamasis arė ir komandos draugų išsireikalaudavo pilno darbo gynyboje. Dabar jam būtų sudėtinga - naujoji karta jautri, gerai žino savo teises. Ant jų nepašūkausi - socialiniuose tinkluose paskųs visam pasauliui dėl orumo įžeidimo.
2020-05-16
+13
Atsakyti
:D
ka jis kalba palyginius to laikmecio detroito ginyba su siu dienu jos paprasciausiai dabar nera
2020-05-16
Atsakyti
Ai
kas tas supi...tas siuolaikinis krepsinis kurio Jordanas nemoketu zaisti,begt ir mest tritaskius?Cia dar lengviau negu rasti prasiverzima prie krepsio ir imest taskus,dabar tik bega ir meta tritaski,o del ginybos dvigubinimo tai Jordanui tas butu ne naujiena ir anksciau pries ji dvigubindavo ir teisejai dar leido astriau gintis
2020-05-16
-4
Atsakyti
Paulius
įdomus pasakymas, dvigubintų, bleen, tai jį net trigubindavo ir nepadėjo:)
2020-05-16
-1
Atsakyti
Anonimas
Dar vienas klounas islindo. Sako Jordanas tik viena dalyka dare - pelnydavo taskus.. Nesvarbu, kad jis buvo top 5 geriausiai besiginantis zaidejas nba, o apie siu laiku gynyba patyliu, nes jos nera. Dabar toki Jordana ileidus i nba, draskytu taskais ir zlugdytu psichologiskai zaidejus gynyboj, nes tokiu dalyku kai kurie net nemate. Faktas, kad pries Jordana "vyrukai" nenoretu zaisti, nes butu pazeminti.
2020-05-16
Atsakyti
abcdef
Dvigubintu? Tai kad tada ir dvigubino ir trigubino, ko tik nedare vistiek rezultatas tas pats o ir prilaikyt zmogu buvo galima ir t.t :D
2020-05-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.