Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vokietijos krepšinio žvaigždė Dennisas Schroderis į savo rankas perima klubą, kuriame pradėjo profesionalo karjerą. Oficialiai paskelbta, jog 26-erių gynėjas tapo vienvaldžiu Braunšveigo „Lowen“ komandos savininku.

„Esu be galo laimingas tapdamas vieninteliu „liūtų“ savininku, – sakė NBA rungtyniaujantis vokietis. – Braunšveigas – mano gimtasis miestas, kuriam noriu atiduoti duoklę. Esu įsitikinęs, kad turime galimybes plėstis ir tapti vienu iš pirmaujančių lygos klubų.“

Schroderis prie „Lowen“ valdymo prisijungė 2018-aisiais, kada tapo vienu iš didžiausių akcininkų. Anot pranešimo, likę trys savininkai po derybų perleido savo dalis krepšininkui, taip leisdami jam užtikrinti „vieną strateginę kryptį“.

Atletas Braunšveige žaidė 2010-2013 metais, po to naujokų biržoje 17-u šaukimu buvo pakviestas Atlantos „Hawks“ ekipos, kuriai atstovavo iki 2018-ųjų. Pastaruosius dvejus metus Schroderis gynė Oklahomos „Thunder“ garbę.

Šį sezoną „Lowen“ Vokietijos aukščiausioje lygoje užėmė 11-ąją vietą.

 

Komentarai:
abcdef
kada Valanciunas ryta pirks? :D :D :D
2020-05-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.