Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

„Barcelonos“ puolėjas Alexas Abrinesas įsitikinęs, jog jo atstovaujamai ekipai yra lengviau laimėti Eurolygą nei Ispanijos pirmenybes.

Alejandro Abrines

Alejandro  Abrines
Alejandro  Abrines
MIN: 14.82
PTS: 5.2 (50.46%)
REB: 2.08
AS: 0.4
ST: 0.56
BS: 0.08
TO: 0.24
GM: 25

„Nuoširdžiai tikiu, jog mums laimėti Eurolygą yra lengviau nei Ispanijos čempionatą, – vietinei žiniasklaidai sakė Abrinesas. – Dažniausiai finalas būna „Barcelona“ prieš „Real“, o tokią komandą įveikti penkių rungtynių serijoje yra labai sunku. Tuo metu Eurolygos finalo ketverte sykį įveikti „Real“ ar „Anadolu Efes“ yra paprasčiau.“

Prieš sustabdant Ispanijos pirmenybes „Barcelona“ žengė pirmoje vietoje, o Abrinesas norėtų, jog jei sezonas nebus pratęstas, čempionais būtų paskelbti katalonai.

„Manau, kad titulas turėtų būti skirtas „Barcai“. Tai yra ne todėl, kad mes dabar esame pirmoje vietoje, o dėl to, jog būtų liūdna, jei 6 mėnesiai darbo nebūtų įvertinti.

Taip pat sutikčiau su tuo, jog „Anadolu Efes“ būtų paskelbti čempionais, jei Eurolyga nepratęstų sezono. Jie yra tie, kurie sezone įrodinėjo, kad yra stipriausia komanda“, – tikino ispanas.

Lemiamas sprendimas dėl šio sezono likimo bus priimtas pirmadienio vakarą. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, norint kad sezonas būtų pratęstas, tam turi pritarti absoliučiai visi Eurolygos klubai.

Komentarai:
Lol
Ispanai tokie zmones, labai ant emociju, sneka kaip papuola.
2020-05-25
-4
Atsakyti
:)
Lengva sitam veplai svaistytis tokiom frazem, kai zaidzia turbut visu laiku brangiausioj komandoj. Net nepazaidzia jis toj Eurolygoj, pusprotis.
2020-05-25
-2
Atsakyti
As
Ko jus cia parinates? O ka neteisingai pasake? Kur daugiau sansu laimeti, is vienu rungtyniu pries Feneri, CSKA, ta pati Real ar kita Eurolygos komanda ar ACB lygoje pries REAL serijoje??? Cia tas pats kaip Mindaugo taureje ar kitose saliu taurese, ivyksta visokiu netiketumu is vienu rungtyniu.
2020-05-25
-2
Atsakyti
Tadas
kloune tu kloune jus galit laimeti nebent eurocup :DDD prabilo grybu grybas
2020-05-24
+1
Atsakyti
Obama
Prastesnis Ule sitas Abrinesas, bet kiek megsta soc. tinkluose reikstis tai oho. Galetu daugiau salei dirbt, kad vieta tokiam klube uzsitarnautu, nes kolkas tai net Latvis Smits daugiau duoda naudos Barcai.
2020-05-24
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Alejandro Abrines

Alejandro  Abrines
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: SF
Amžius: 26
Ūgis: 197 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Maljorkos Palma, Ispanija