Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Tel Avivo „Maccabi“ ekipai teks sumokėti piniginę baudą už tai, jog komandos puolėjas Amare Stoudemire‘as pažeidė karantino taisykles, kurias nustatė Izraelio krepšinio lygą.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
82,4
Pelno taškų: 82,4
Taiklumas: 47,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 113
Blogiausias pasiekimas: 67
Daugiausia pelno: Scottie Wilbekin

Stoudemire‘as buvo užfiksuotas vaikštant prekybos centre. Nepaisant to, jog Stoudemire‘as devėjo apsauginę veido kaukę, tai yra laikoma pažeidimu, mat pagal taisykles krepšininkai negali palikti savo namų.

Už tai „Maccabi“ teks pakloti 30 tūkst. šekelių (apie 7,6 tūkst. eurų).

Apie tai, jog neketina laikytis tokių taisyklių Stoudemire‘as viešai pareiškė prieš maždaug dvi savaites.

„Ką tik sužinojau, kad Izraelio lyga prašo krepšininkų likti namuose du mėnesius, kai visi kiti (klubų darbuotojai ir likusi šalis) gali mėgautis nuostabia Izraelio vasara. Esu vienišas tėvas, kuris turi pasirūpinti sūnumi.

Nėra jokių šansų, kad sėdėsiu namuose du mėnesius. Izraelyje buvau viso karantino metu, laikausi visų taisyklių. Dabar krepšininkai už tai yra baudžiami. Atsiprašau, bet to daryti negaliu“, – tuomet savo socialinio tinklo paskyroje rašė Stoudemire‘as.

Visai neseniai identišką nuobaudą gavo ir Jeruzalės „Hapoel“ krepšininkas Jordanas Hamiltonas. Izraelio pirmenybės bus atnaujintos birželio 21-ąją.

Komentarai:
ddadu
cia pl vos ne kaip kalejimas..tai jie dabar kazkur 2 menesius negales niekur iseiti,tik namai ir sporto sale??juokingiausia kad uzdraude sumusti rankomis per varzybas..o kad prakaituoti kunai viens su kitu liesis ir t.t. tai galima..bet va rankomis susidauzti negali,dar uzxsikresite
2020-06-12
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Amare Stoudemire

Amare  Stoudemire
Amare  Stoudemire
MIN: 5.43
PTS: 1.33 (66.67%)
REB: 0.83
AS: 0.17
ST: 0.17
BS: 0
TO: 0.17
GM: 6