Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Gytis Masiulis ir jo atstovaujama Frankfurto „Fraport Skyliners“ peržengė 2019-2020 m. sezoną vainikuojančio turnyro grupių etapą.

Bambergo „Brose“ B grupės susitikime 100:82 nugalėjo Vechtos RASTA (0-4) ir įsitvirtino trečioje vietoje. Vienintelę pergalę prieš RASTA pasiekusi „Fraport Skyliners“ toliau pateko iš ketvirtos pozicijos.

Ketvirtfinalyje Masiulio komandos laukia A grupėje nepralaimėjusios Ulmo „Ratiopharm“ (4-0) barjeras. Atkrintamosiose serijos bus žaidžiamos iš dvejų rungtynių, o nugalėtojas paaiškės pagal bendrą abiejų mačų rezultatą.

Pirmasis „Ratiopharm“ ir „Fraport Skyliners“ mačas vyks trečiadienį, o antrasis – penktadienį.

Legionieriaus karjerą Vokietijoje pradėjęs 22-ejų Masiulis per ketverias rungtynes šiame turnyre fiksavo 11,5 taško, atkovojo po 4,5 kamuolio, atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 11,3 naudingumo balo.

Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno ALBA ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“ pirmadienį vakare tarpusavyje susikaus dėl pirmosios vietos.

Komentarai:
Antanas
Sekasi rand.uotasnukiui
2020-06-15
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.