Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) sezonas atsinaujins liepos 30-ąją, o lyga jau dabar sudarė taisyklių rinkinį, kurio Orlande laikytis turės krepšininkai.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
109,3
Pelno taškų: 109,3
Taiklumas: 47,7%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 129
Blogiausias pasiekimas: 81
Daugiausia pelno: T.J. Warren

Po NBA paruošto daugiau nei 100 puslapių taisyklių rinkinio paaiškėjo, jog Orlando „burbule“ tame pačiame viešbutyje gyvens Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, jog 22 komandos bus suskirstytos į tris viešbučius pagal užimamas vietas reguliariajame sezone.

Viename viešbutyje gyvens 1-4 vietas savo konferencijose užimantys klubai, antrame – 5-8 pozicijose besirikiuojančios komandos, o trečiame – už atkrintamųjų varžybų zonos esančios ekipos.

Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ Rytų konferencijoje žengia 6-oje vietoje, o Valančiūno Memfio „Grizzlies“ Vakaruose rikiuojasi 8-a.

Toks viešbučių pasiskirstymas gali reikšti, jog dar prieš sezono atnaujinimą „Grizzlies“ su „Pacers“ sužais kontrolines rungtynes. Taisyklių rinkinyje numatyta, jog liepos 22-29 dienomis komandos, gyvenančios tame pačiame viešbutyje, tarpusavyje galės sužaisti tris susitikimus.

Nuo liepos 22-osios taip pat bus leidžiama komandų nariams bendrauti su NBA žaidėjais iš kitų viešbučių.

Į Orlandą komandos atvyks liepos 7-ąją ir dvi savaites turės laikytis griežtų saugumo reikalavimų.

Taip pat skelbiama, jog žaidėjai į savo klubų miestus turi sugrįžti iki birželio 22-osios. Išimtis yra taikoma Toronto „Raptors“, kurios žaidėjai iškart vyks į Floridos valstiją.

Atnaujintas NBA sezonas turėtų užtrukti apie pustrečio mėnesio ir vėliausiai baigtis spalio 13-ąją.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jonas Valančiūnas

Jonas  Valančiūnas
Komanda: Memphis Grizzlies
Pozicija: C
Amžius: 28
Ūgis: 211 cm
Svoris: 116 kg
Gimimo vieta: Utena, Lietuva