Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Visos 22 komandos jau susirinko į NBA sezono atnaujinimą Walto Disnėjaus parką Orlande, kur liepos 30-ąją bus atnaujintas pirmenybių sezonas.

„The Athletic“ žurnalistas Fredas Katzas pasidalijo „burbulo“ aplinkos užkulisiais bei privilegijomis, kuriomis galės naudotis NBA krepšininkai.

Pranešama, kad komandos turės prieigą prie kirpėjų, manikiūro specialistų paslaugų. Žaidėjai taip pat galės naudotis golfo aikštynais, vykti į žvejybą (į kurią nebus galima pasiimti alkoholinių gėrimų), plaukioti vandens motociklais (taip pat be alkoholinių gėrimų), žaisti boulingą ir naudotis pramogų parko atrakcionais pasibaigus jo darbo valandoms.

Žaidėjai bei kitas personalas turės du pasirinkimus, susijusius su vandens pramogomis. Viena iš jų – žvejyba, kurioje galės dalyvauti daugiausiai penki asmenys, tačiau į valtis alkoholio įsinešti leidžiama nebus. Krepšininkai taip pat galės išsinuomoti vandens katerius.

Tiesa, pirmąsias dvi savaites šiomis pramogomis galės naudotis tik tos komandos, kurios gyvena „Grand Floridian“ ir „Yacht Club“ viešbučiuose. Tai reiškia, kad „Gran Destino“ viešbutyje apsistojusios Milvokio „Bucks“, Los Andželo „Lakers“, Los Andželo „Clippers“, Toronto „Raptors“, Denverio „Nuggets“, Bostono „Celtics“, Jutos „Jazz“ ir Majamio „Heat“ ekipos tokios prieigos iš pat pradžių neturės.

Liepos pabaigoje Walto Disnėjaus parkas komandų atstovams bus pilnai pasiekiamas po pramogų parko darbo valandų. Iki 40 asmenų galės naudotis didžiąja dalimi atrakcionų.

Mėnesio viduryje NBA žaidėjams bus atvertos ir boulingo durys. Teigiama, kad vienu metu boulingo takeliais privačiai galės naudotis apie 100 NBA krepšininkų bei kito personalo narių. Pridedama, kad patalpą, kurioje yra įrengtas boulingas, sudaro 20 boulingo takelių. Šioje vietoje taip pat bus patiekiamas maistas ir gėrimai. Apie alkoholio vartojimą boulingo žaidimo metu nėra užsiminta.

Jau nuo vakar NBA žaidėjams buvo sudaryta prieiga prie trijų skirtingų golfo aikštynų. Vienu metu žaisti galės daugiausiai keturi asmenys. Golfo aikštynai visais golfo aikštynais galės naudotis visomis dienomis, išskyrus šeštadieniais.

Kirpėjai, manikiūro bei pedikiūro specialistai klientus pradės priimti jau liepos 15-ąją ir jų paslaugos bus prieinamos visuose trijuose viešbučiuose, kuriuose yra apsistoję NBA krepšininkai.

Walto Disnėjaus pramogų parke iš viso bus šeši kirpėjai. Visi specialistai į Orlandą patrauks jau artėjantį antradienį ir ten praleis apie tris mėnesius. Du kirpėjai į „burbulą“ atvyks iš Los Andželo, po vieną – iš San Francisko, Niujorko, Majamio bei Orlando.

Vienas iš į Orlandą keliaujančių kirpėjų negalėjo atskleisti tikslaus sandorio su NBA, tačiau teigė, kad jeigu įprastai jis iš vieno kliento uždirba nuo 20 iki 50 dolerių, tai už NBA krepšininko apkirpimą ši suma gali išaugti penkis ar net daugiau kartų. Pats kirpėjas tikisi, kad per dieną atliks 25-30 kirpimų.

Komandos „burbule“ turės trijų savaičių treniruočių stovyklą ir trejas draugiškas rungtynes prieš pirmąsias reguliariojo sezono rungtynes liepos 30-ąją.

Komentarai:
Anonimas
Dar ir kunilingo paslaugos bus prieinamos
2020-07-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.