Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Oficialiai į Maskvos CSKA ekipą persikėlęs Tornikė Šengelija iš Rusijos klubo išsireikalavo išskirtinių sąlygų.

Tornike Shengelia

Tornike  Shengelia
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: PF, C
Amžius: 28
Ūgis: 206 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Tbilisis, Gruzija

Kaip praneša Graikijos tinklalapis SDNA, Šengelija pasiekė susitarimą su CSKA, pagal kurį galės vykti į Sakartvelo rinktinės stovyklą, kada tik panorės. Į tai įeina ir atrankos langai Eurolygos sezono metu.

Šengelijos sprendimas persikelti į CSKA sukėlė daug diskusijų Sakartvele, kuriose sudalyvavo ir šalies prezidentė Salome Zurabišvili.

„Man liūdna, – feisbuke rašė Zurabišvili. – Kaip Sakartvelo prezidentei, toks sprendimas keltis į Maskvos CSKA man – nepriimtinas.“

Apie minėtąjį kontrakto susitarimą pakomentavo ir CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas. Tiesa, jis konkrečiai neužsiminė, kad komandos naujokas galės išvykti sezono metu.

„Girdėjau, kaip Tornikės sprendimas buvo sutiktas Sakartvele. Vis tik savo veikloje mes esame atsiriboję nuo politikos ir esame susitelkę ties profesionaliu sportu bei krepšinio žaidimu, sirgalių patenkinimu ir niekuo daugiau.

Noriu pabrėžti, kad nuo pirmosios derybų dienos Tornikei buvo labai svarbi išlyga, leisianti jam žaisti rinktinėje. Šią išlygą jam suteikėme. Jaučiu didelę pagarbą Sakartvelui ir šios šalies istorijai. Praeityje savo komandoje turėjome Giorgi Tsintsadzę ir Manucharą Markoišvili, taigi visi Tornikės tautiečiai yra laukiami mūsų rungtynėse“, – teigė Vatutinas.

Komentarai:
Mister_81
paprase tokios salygos, kad uzglaistyt ta burbula del to, kad nuejo i Cska
2020-07-12
Atsakyti
...
niekur jis nezais, salyga yra kad gales bet garantuoju nezais nes "pats nenores", o ir siaip visa sita situacija kvaila is Sakartvelo nepasitenkinimo puses, kai Markoshivli, Tsintsadze ar kiti Sakartvelai zaide rusijoj ar net tam paciam cska nebuvo bedu, dabar jau del Sengelijos zyzia :D
2020-07-12
+3
Atsakyti
Hm..
ir kaip čia tie komunistai dasileido. .
2020-07-11
-8
Atsakyti
Zinovas
bachuras
2020-07-11
+7
Atsakyti
abcdef
Atsakas prezidentei. Idomu ka dabar pasakys :D
2020-07-11
-9
Atsakyti
Realus
nu sitas tai ziaurus zaidejas. manau vienas geriausiu tokios pozicijos europoje.
2020-07-11
+3
Atsakyti
respekt
respekt tornikei, sunku isivaizduoti, kad myzniai ir beveidziai dabartiniai lietuviu krepsininkai isdristu ko nors panasaus paprasyti.. tik nuleide galvas tunotu ir ziuretu kaip draugai zaidzia uz ju sali..
2020-07-11
-3
Atsakyti
Anonimas
gruzai tures sansa i world cup eiti, vis tik eurolygos top zaidejas tures persvara pries visokius eurocup ir zemiau vidutiniokus
2020-07-11
-5
Atsakyti
oasvistiek
Nu va jau ir per kita vieta FIBA ima eurolyga
2020-07-11
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tornike Shengelia

Tornike  Shengelia
Tornike  Shengelia
MIN: 30.41
PTS: 15.86 (58.54%)
REB: 5.57
AS: 2.89
ST: 1
BS: 0.46
TO: 2.82
GM: 28