Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

NBA ir NBA žaidėjų asociacija paskelbė, kad nė vienas iš 346 NBA žaidėjų, esančių lygos „burbule“ Orlande, neserga koronavirusu.

NBA prieš tai apie užsikrėtusius krepšininkus pranešė liepos 13-ąją, o tuomet teigiami testai buvo nustatyti dviem žaidėjams iš 322.

Vakar buvo pranešta, kad nuo viruso pasveiko Russellas Westbrookas, kuris artimiausiu metu prisijungs prie Hjustono „Rockets“.

Vakar virusu užsikrėtė Milvokio „Bucks“ gynėjas Patas Connaughtonas. Jis dar nėra prisijungęs prie savo komandos Volto Disnėjaus pramogų parke.

Nuo liepos 22 iki liepos 28 dienos NBA komandos žais draugiškas rungtynes, o nuo liepos 31 dienos bus pratęstas NBA sezonas.

Komentarai:
djgaffer
Naujiena džiugi,bus vėl galima NBA žiūrėti.Bet realiai,užtenka ten vienam žmogui užsikrėsti ir grius visas kortų namelis.Visi į vieną krūvą suvežti,tai greitai ten virusas pasklistų.Bet tikėkimės,kad tai neįvyks.
2020-07-21
-1
Atsakyti
...
Aš vis tiek matau problemą su pagalbiniu personalu. Ar pagalbinis personalas yra taip pat testuojamas? Manau, kad ne. Na, tikėkimės, kad tas virusas neateis į tą burbulą, nes tikrai norisi pasimėgauti NBA krepšiniu.
2020-07-21
-2
Atsakyti
Spectre
Tai kur visi dundukai egzpertai kur sake kas cia per nesamone klou.nada kam cia to pratesimo reikia? Po lapais pakrite kukciojat?
2020-07-21
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.