Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Domantas Sabonis turi „ženklią pėdos traumą“ ir dėl jos palieka NBA burbulą Orlande, skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski. Pranešama, kad 24 metų krepšininkas apsilankys pas specialistą, kad būtų priimtas sprendimas dėl tolimesnio gydymo.

Domantas Sabonis

Domantas  Sabonis
Domantas  Sabonis
MIN: 34.82
PTS: 18.5 (58.79%)
REB: 12.44
AS: 5
ST: 0.71
BS: 0.48
TO: 2.76
GM: 62

Kitas žurnalistas, Indianapolyje dirbantis Scottas Agnessas, praneša, kad lietuviui buvo diagnozuotas plantarinės fascijos uždegimas. Tai – stipraus, storo, fibrozinio raiščio, jungiančio kulnakaulį ir pėdų priekį uždegimas. Šis susirgimas dar vadinamas kulno pentinais. Pentinai – tai kaulinės išaugos susiformavusios ant kulnikaulio po uždegimo.

Savo geriausią sezoną iki karantino žaidęs Sabonis pastarąją savaitę nesitreniravo ir jau buvo skelbta, kad praleis visas trejas Indianos „Pacers“ rungtynes.

Prieš sustabdant NBA sezoną Sabonis per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18,5 taško, atkovodavo po 12,4 kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
annaa
Ei) mano karštos nuotraukos yra čia. http://wq.lt/gwdtau mano slapyvardis anna1
2020-07-25
+5
Atsakyti
...
gal nebus Ilgausko likimas del pedos traumu.
2020-07-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.