Nuotr.: Zuma Press - Scanpix
Nuotr. Zuma Press - Scanpix

Madrido „Real“ įžaidėjas Nicolas Laprovittola į Atėnų „Panathinaikos“ nepersikels.

Nicolas Laprovittola

Nicolas  Laprovittola
Nicolas  Laprovittola
MIN: 13.53
PTS: 5 (52.89%)
REB: 1.39
AS: 2.96
ST: 0.35
BS: 0
TO: 1.74
GM: 23

Kaip praneša George‘as Zakkas iš SDNA, „Real“ informavo argentinietį, jog klubas nėra nusiteikęs išleisti jo į Graikiją.

Pagrindinė to priežastis – neaiški situacija dėl Facundo Campazzo ateities. Campazzo norėtų išvykti į NBA, tačiau neaiški situacija rinkoje dėl koronaviruso ir apie 6 mln. eurų siekianti išpirka stabdo įžaidėjo išvykimą į JAV, bet „Real“ nenori rizikuoti ir Laprovittolą pasiliks kaip atsarginį variantą.

Tuo metu „Panathinaikos“ ekipa atnaujins paieškas įžaidėjo pozicijoje bei bandys surasti kitą alternatyvą po Nicko Calatheso išvykimo, kuris karjerą tęs „Barcelonoje“.

Praėjusį sezoną Laprovittola Eurolygoje sužaidė 23 mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 5 taškus, 3 rezultatyvius perdavimus, 1,4 atkovoto kamuolio ir 5,5 naudingumo balo.

Komentarai:
Spectre
tai campazzo 100% reiskia iseina
2020-08-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nicolas Laprovittola

Nicolas  Laprovittola
Komanda: Argentinos rinktinė
Madrido Real
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 188 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Argentina