Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

22 NBA komandoms Orlande praleidus lygiai mėnesį, ne visiems tokia patirtis yra visiškai nauja. Jutos „Jazz“ puolėjas Joe Inglesas ją palygino su nacionalinėse rinktinėse patiriamomis situacijomis.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
110,9
Pelno taškų: 110,9
Taiklumas: 47,1%
Vieta lygoje: 19
Geriausias pasiekimas: 132
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Donovan Mitchell

„Čia kaip rinktinėje, tik, aišku, kur kas daugiau pinigų, nei turi Australijos krepšinio federacija, – tinklalapiui „The Athletic“ sakė Inglesas. – Tai tarsi paturbinta nacionalinė komanda, tarsi pasaulio čempionatas.

Pavyzdžiui, lipi laiptais viešbutyje ir sutinki tris vaikinus iš Milvokio „Bucks“, du iš kitos komandos. Akivaizdu, kad sutinki visus, nes mūsų viešbutyje gyvena 8 komandos.“

22 NBA ekipos Volto Disnėjaus parke Orlande buvo apgyvendintos trijuose viešbučiuose.

Įpusėjant aštuonių reguliariojo sezono pabaigos rungtynių serijai, „Jazz“ Vakarų konferencijoje žengia penkta.

Ir nors NBA burbulas veikia – niekam neužfiksuotas nė vienas koronaviruso atvejis – Inglesas neslepia, kad tokios sąlygos nėra tobulos.

„Turi savo viešbučio kambarį, tai man kaip ir įprasta, visgi su rinktine taip gyvenau 10 metų. Iš kitos pusės, tai kur kas sunkiau nei įsivaizdavau, – sakė Inglesas. – Kai čia praleidi 4-5 savaites, supranti, kad nesi pratęs prie tokio gyvenimo būdo. Norėčiau būti su šeima, paimti vaikus iš mokyklos. Man tai – geriausia dienos dalis: matyti, kaip jie atbėga po mokyklos, apsikabina. Man tai – svarbiausi dalykai gyvenime.

Suprantu, kad krepšinyje yra verslo pusė ir turime ja rūpintis, aš, aišku, norėjau čia atvykti ir būti su komanda, man patinka žaisti. Tačiau kad ir kaip mylėčiau krepšinį, man niekada nebus lengva palikti šeimą. Esu tikras, kad aš ne vienas toks.“

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.