Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr. zalgiris.lt

Trejus pastaruosius metus „Gloria Cup“ turnyre Turkijoje kovojęs Kauno „Žalgiris“ šįsyk šiose draugiškose varžybose nežais.

Šį sezoną metamos baudos

83%
14,9
Pataiko: 14,9
Taiklumas: 82,6%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Zach LeDay

Turnyro organizatoriai paskelbė aštuonias varžybų komandos, tarp kurių žalgiriečių neatsirado.

Pirmoje grupėje žais Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“, Stambulo „Galatasaray“, Bursos „Tofaš“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Antroje grupėje rungtyniaus Edgaro Ulanovo atstovaujama Stambulo „Fenerbahče“, Ankaros „Turk Telekom“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Izmiro „Pinar Karšiyaka“.

Rungtynės vyks nuo rugsėjo 8 iki rugsėjo 13 dienos.

Žalgiriečiai rugsėjo 12-13 dienomis Kaune varžysis „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyre, kuriame taip pat kovos Milano „AX Armani Exchange“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Ergino Atamano treniruojama „Anadolu Efes“ komanda yra įrašyta ir į „Gloria Cup“, ir į „Žalgirio“ arenoje vyksiančio turnyro sudėtį.

Eurolygos sezonas startuos spalio 1 d.

Komentarai:
...
Kaune rimtesnės komandos susirinks, be visokių turkų vidutiniokų
2020-08-09
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.