Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA burbule finišavus reguliariajam sezonui, nutrūko įspūdinga Greggo Popovichiaus vadovaujamos San Antonijaus „Spurs“ atkrintamųjų serija.

Legendinio specialisto klubas tarp aštuonių stipriausių kovojo 22 metus paeiliui – nuo 1998 iki 2019 m., ir pakartojo NBA rekordą. Geriausią rezultatą pirma užfiksavo Filadelfijos „76ers“ ekipa, anksčiau besivadinusi Sirakūzų „Nationals“ (1950-1971 m.).

Paskutiniame reguliariojo etapo susitikime „Spurs“ 112:118 pralaimėjo Jutos „Jazz“ ir Vakarų konferencijoje liko vienuoliktoje vietoje. Po dvikovos kalbėjęs Popovichius neprarado geros nuotaikos ir originaliai atsakė į jam adresuojamus klausimus dėl nepatekimo į atkrintamąsias.

Tam jis pasitelkė JAV prezidento Donaldo Trumpo mėgiamą poziciją prieštarauti faktams.

„Kas pasakė, jog visa tai baigėsi? Tai – melaginga žinia. Tai – absoliučiai melagingos naujienos! – sakė nuo 1996 m. „Spurs“ treniruojantis strategas. – Daugelis man teigė, jog serija dar nesibaigė. Nuolatos kalbuosi su žmonėmis. Jie skambina man ir sako: „Popai, serija dar nesibaigė!“ Nežinau, vyrukai, iš kur jūs tai traukiate.“

Spaudos konferencijos dalyvius prajuokinęs Popovichius pabrėžė, jog negyvena praeitimi.

„Spurs“ burbule per aštuonerias rungtynes pasiekė penkias pergales. Kalbėdamas apie patirtį Volto Disnėjaus parke, Popovichius teigė, kad jo komanda parodė geriausią žaidimą per visus šiuos metus.

Legendos teigimu, jis planuoja tęsti darbus „Spurs“ klube, su kuriuo iškovojo penkis NBA čempionų titulus.

Komentarai:
Anonimas
Amerikietiska sporto lyga, kuri bijo kritikuoti kinija uztat laisvai kritikuoja savo salies prezidenta. Nu mes tokiem panasiem zmonem Lietuvoje turime epitetus kaip vata ar marginalas. Bet Amerikoje pasirodo but anti-patriotiskam yra norma.
2020-08-14
+1
Atsakyti
Anonimas
Nu aisku kas belieka sitam plevesai jei ne tik Trumpa parodijuot. Prapiso medalius, prasiko ir playoffus, gal metas jam jau baigti karjera ir eit i politika? Daug leftistu manau balsuotu uz ji kokioj nors valstijoje, ten gi uztenka paverkti ir jau turi spalvotu fanu gausa.
2020-08-14
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.