Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Majamio „Heat“ puolėjas Jimmy Butleris NBA Orlando burbule sugalvojo ir rado galimybę užsidirbti pardavinėdamas savo paties gaminamą kavą.

„Dirbu ties savo kavos gaminimo įgūdžiais. Tikiuosi, kad po karjeros atidarysiu savo kavinukę. Šiuo metu burbule už puodelį kavos prašau 20 dolerių. Nesvarbu, kokio dydžio norite – mažo, vidutinio ar didelio – vis tiek teks pakloti 20 dolerių“, – pasakojo Butleris.

„Turiu visą reikalingą įrangą, o burbule geros kavos niekur nerasite, tad kainą galėčiau užkelti ir iki 30 dolerių, nes žinau, jog čia žmonės gali sau tai leisti“, – pridėjo „Heat“ puolėjas.

Akylesni gerbėjai įžvelgė, kad Butlerio meilė kavai ir idėja ją pardavinėti veikiausiai gimė ne spontaniškai, mat jis su vardiniu savo kavos puodeliu buvo pastebėtas dar 2019-aisiais.

Komentarai:
!
Ir logo tikrai ne juventuso
2020-08-15
Atsakyti
Anonimas
Deja bet amerikiečiai nemoka ir nesupranta kas yra gera aromatinga kava ką turi italai
2020-08-15
+5
Atsakyti
D
Jimmy Barista
2020-08-15
-8
Atsakyti
Lukas
gera kaina :D
2020-08-15
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.