Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Portlando „Trail Blazers“ lyderis Damianas Lillardas vienbalsiai buvo pripažintas naudingiausiu NBA burbulo krepšininku.

Damian Lillard

Damian  Lillard
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Oakland, JAV

„Blazers“ vedlys gavo visus 22 pirmosios vietos balsus ir per aštuonerias rungtynes vidutiniškai rinko po 37,6 taško (44 proc. trit.), 9,6 rezultatyvaus perdavimo bei 4,3 atkovoto kamuolio. 

Jo vedama Portlando ekipa Orlande pasiekė 6 pergales iš 8 ir taip Vakarų konferencijoje pakilo iš devintosios vietos į aštuntąją.

Į pirmąjį simbolinį penketą pateko Lillardas, Devinas Bookeris (Finikso „Suns“), T.J. Warrenas (Indianos „Pacers“), Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“) ir Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“).

Į antrąjį penketuką buvo išrinktas Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“), Kristaps Porzingis (Dalaso „Mavericks“), Carisas LeVertas (Bruklino „Nets“) bei Michaelas Porteris (Denverio „Nuggets“).

Tuo metu geriausiu burbulo treneriu buvo pripažintas Finikso „Suns“ strategas Monty Williamsas. Jo auklėtiniai tapo vienintele komanda, nepatyrusia nė vieno pralaimėjimo Orlande ir per plauką neiškovojo teisės varžytis dėl vietos atkrintamosiose.

Komentarai:
Andrius
pritariu Lilardo sportine forma nereali
2020-08-15
+5
Atsakyti
greblys
nx tu penketuku, dar ddiveju? bl kur pauole zaidejai, kuriem realiai px buvo, giannis vapsie praleides pora graju
2020-08-15
+5
Atsakyti
Madridista
hands down to D!!! Visiskai pelnytas MVP
2020-08-15
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.