Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pernai Toronto „Raptors“ komandą į istorinį triumfą NBA atvedęs Nickas Nurse'as pripažintas geriausiu 2019-2020 m. sezono treneriu.

Šis apdovanojimas buvo paskelbtas Nurse'ui nuotoliniu būdu bendraujant su „NBA on TNT“ apžvalgininkais. Titulą treneriui įteikė čempioniškos sudėties vedliai Kyle'as Lowry ir Fredas VanVleetas. 

53-erių specialistas šioje nominacijoje laimėjo daugiau nei užtikrintai – surinkęs 470 taškų. Kiti du finalistai Milvokio „Bucks“ vairininkas Mike'as Budenholzeris ir Oklahomos „Thunder“ gavo atitinkamai 147 ir 134 taškus.

Nurse'as tapo trečiuoju „Raptors“ treneriu, sulaukusiu tokio pripažinimo: Samas Mitchellas šį titulą laimėjo 2007 metais, Dwane'as Casey – 2018 m.

„Raptors“ šiemet reguliariajame sezone per 72 turus laimėjo 53 rungtynes ir nusileido tik Milvokio „Bucks“, iškovojusiai 56 pergales per 73 susitikimus.

Rytų konferencijos ketvirtfinalyje kanadiečiai 3-0 pirmauja prieš Bruklino „Nets“ ir yra per žingsnį nuo kito etapo.

Nurse'as per karjerą dukart yra tapęs geriausiu Didžiosios Britanijos lygos treneriu (2000 ir 2004 m.) bei sykį NBA G lygos (2011 m.).

Balsavimo rezultatai:

Komentarai:
fifi
uztarnauta, vertas.
2020-08-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.