Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Dalaso „Mavericks“ stovykloje – prastos naujienos. Klubas išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad ekipos puolėjas Kristaps Porzingis serijoje su Los Andželo „Clippers“ nebežais.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Pozicija: PF, C
Amžius: 25
Ūgis: 221 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Liepoja, Latvija

„Mavericks“ informavo, jog latviui dar pirmajame serijos mače įplyšo dešiniojo kelio meniskas. Iki šiol Porzingio nežaidimo priežastis buvo įvardijama kaip kelio skausmai. Pridedama, kad klubas šiuo metu svarsto apie visus įmanomus traumos gydymo metodus.

Dalaso klubo vyriausiasis treneris Rickas Carlisle‘as po komandos treniruotės teigė, jog labai abejoja Porzingio galimybėmis išbėgti ant parketo šeštajame serijos mače, tačiau galiausiai klubas patvirtino kur kas rimtesnę nežaidimo priežastį.

25-erių latvis savo karjeroje turi ilgą traumų istoriją. Praeityje jam plyšo kairiojo kelio kryžminiai raiščiai, jis jautė skausmus kairiojoje Achilo sausgyslėje bei buvo susižeidęs tos pačios kojos čiurną, kirkšnį, keturgalvį raumenį ir šlaunį.

Porzingis taip pat buvo patyręs dešiniojo kelio, klubo, čiurnos, pėdos bei kelio sausgyslės traumas.

Per trejas sužaistas atkrintamųjų rungtynes Porzingio statistika siekė 23,7 taško (53 proc. trit.) ir 8,7 atkovoto kamuolio.

Puolėjas šiame sezone vidutiniškai rinko po 20,4 taško (48 proc. dvit., 35 proc. trit.), 9,5 atkovoto kamuolio, 2 blokus bei 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusių metų vasarą latvis su „Mavericks“ sudarė maksimalios vertės kontraktą – padėjo parašą ant penkerių metų trukmės bei 158 mln. JAV dolerių vertės sutarties.

„Mavericks“ ir „Clippers“ šeštosios serijos rungtynės įvyks sekmadienį 22 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ką daugiau sakyt...
Bl....t ir viskas
2020-08-29
+2
Atsakyti
Anonimas
todel jo paslaugu ir atsisake knicks, tik tie durneliai visiskai nesugebejo bent kazko naudingo gaut is tu mainu :D bet mokedamas max kontrakta porzingiui tu perki kate maise, ir kaip matome svarbiausiu momentu jam vel tos traumos islindo.
2020-08-29
+4
Atsakyti
Manau,kad
vaikis gali pamiršti apie atstovavimą Latvijos rinktinei.
2020-08-29
-3
Atsakyti
Yep
Sitas amzinai traumuotas, gal reiketu keist zaidimo stiliu, maziau judesio jam, pramokt nugara normaliau zaist, nes toks ugis naturalu kad per daug judejimo jo zaidime, tai nutinka tokios traumos pastoviai
2020-08-29
-1
Atsakyti
Krc
gaila bet panasu kad jis traumu maisas
2020-08-29
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.