Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Maskvos srities „Chimki“ šią vasarą palikęs Anthony Gillas sieks vietos NBA, atskleidė krepšinio agentas Miško Raznatovičius.

Anthony Gill

Anthony  Gill
Pozicija: PF
Amžius: 27
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: JAV

„Gillas nesvarstė Europos komandų pasiūlymų, jis tikisi gauti kontraktą NBA. Aš tam nepritariau, tačiau visada gerbiu žaidėjų norus“, – tinklalapiui SDNA sakė Raznatovičius.

27-erių amerikietis praėjusį sezoną Eurolygoje sužaidė 25-erias rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 8,3 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 10,3 naudingumo balo.

Raznatovičius taip pat atskleidė, kad koronaviruso pandemija labiausiai paveikė žemesnio lygio komandas ir turnyrus.

„Aukščiausiame lygyje, turiu omenyje Eurolygą, viskas vyksta sklandžiai ir didesnių problemų nekilo. Vis tik viduryje ir dar žemesniame lygyje situacija yra kur kas dramatiškesnė. Niekada nemačiau tiek daug gerų krepšininkų, kurie yra be kontrakto ir neturi daug galimybių jį gauti.

Situacija gali tapti dar prastesnė, jeigu NBA praneš, kad G lyga neprasidės prieš 2021-ųjų žiemą arba nevyks visai“, – pridėjo serbas.

Komentarai:
1
acimenu rytfaniai apie sita svajojo, bet gave korejos lygos vidutinioka
2020-08-31
-7
Atsakyti
djgaffer
Nusipelnė ir Gillas save NBA išbandyti.Žaidėjas,kuris gali gintis per beveik visas pozicijas,puolime taip pat galintis nemažai pasiūlyti.Tas vadinamas all-around žaidėjas,o tokie tinka NBA.
2020-08-30
+1
Atsakyti
Antanas
Toks is mordos biski atsi.likes
2020-08-30
+15
Atsakyti
Lietuva
Debilas
2020-08-30
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.