NBA čempionas Tony Parkeris krepšinį planuoja palikti 2012 metais po Olimpinių žaidynių, kurių tikisi Paryžiuje. Tada dabartiniam „San Antonio Spurs“ krepšininkui bus vos 30 metų.

Neseniai antrą NBA čempionų titulą laimėjęs T.Parkeris liepos 6 dieną keliaus į Singapūrą, kur pristatys Paryžių kaip vieną pretendentų rengti 2012 metų Olimpines žaidynes.

T.Parkeris teigia, jog veikiausiai vieną 2012 metų dieną jis pasitrauks iš krepšinio. Prancūzas svajoja Paryžiuje laimėti olimpinį auksą.

„Tai būtų fantastiškas pasiekimas baigti karjerą aukštumoje ir dar Paryžiuje, – kalbėjo T.Parkeris. – Karjerą noriu baigti 30-ties. Esu realistas, žinau, kad tada, po NBA, kelių Europos ir pasaulio čempionatų, busiu pavargęs ir norėsiu sustoti“.

T.Parkeris jau planuoja, ką veiks pasitraukęs iš krepšinio. Jis nori pradėti muziko ar kino žvaigždės karjerą, prieš tai įkūręs savo komandą.

„Jau esu įrašęs kelias repo bei džiazo ir bliuzo muzikos. Taip pat norėčiau kurti filmus, – teigė vienas „Spurs“ lyderių. – Tačiau labiausiai norėčiau vadovauti klubui, komandai, žmonėms. Mėgstu daryti tai, ką noriu“.

„Kai būsių 35 ar 36 metų, matau save grįžtantį į Prancūziją ir kuriantį komandą kartu su broliais (Terrence'u ir Pierre'u), Borisu (Diaw) bei Ronny (Turiafu). Tokie yra planai. Mums tereikia rasti miestą“, – pareiškė T.Parkeris.

Po laimėto NBA čempionato kitas T.Parkerio tikslas yra šių metų Europos čempionatas. „Man labai smalsu pamatyti, ko mes esame verti. Manau, kad turime galimybių. Diskutavau su treneriu, ką galiu įnešti į komandą. Esu pasiruošęs daryti tai, kas man įsakoma“.

T.Parkeris tikina esąs prisirišęs prie „Spurs“ ekipos. Naują sezoną prancūzas pradės turėdamas šešerių metų sutartį.

„Kai kontraktas baigsis, man bus 29-eri. Galbūt norėsiu sustoti ar tęsti žaidimą. Tačiau dabar mano širdis yra Teksase. Esame susikoncentravę į titulą. Treneris Greggas Popovichius bus čia dar trejus metus ir padės komandai išlaikyti balansą“.

T.Parkeris džiaugėsi, kad žaidžia komandoje, kurioje yra gera atmosfera. „Visi mes San Antonijuje jaučiamės laimingi. Mėgstu žaisti krepšinį su būriu draugų“.

Komentarai:
cia jis po pachmielo taip sneka:]
2005-07-03
Atsakyti
tegu baigia swajoti cia atrodo kaip kox waikas jei seksis tai zais minimum iki 35metu o su zwaigdes karjera neaisq kaip ten bus jis db zwaigzde krepsinyje
2005-06-29
-3
Atsakyti
MJ
durnius !!! Pasigere gal po finalo, dar gal apsvaiges tai ir nusishneka nesamones :))
2005-06-29
+1
Atsakyti
tyliu apie ji zvaigzde apkakintas...
2005-06-29
-1
Atsakyti
durnelis ir tiek
2005-06-29
+2
Atsakyti
jkeigu vyks paryziui, prancuzai automatiskai gauna bilieta...
2005-06-29
-3
Atsakyti
Dar Prancuzijai reikia papulti i tas Olimpines zaidynes.
2005-06-29
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.